Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄHEMÄRK PALJASTAB: milline värv sobib sulle kõige paremini?

Kõigil meil on olemas oma lemmikvärv, mille kandmisel ja kasutamisel usume, et see toob meile õnne ning lisab isikupära. Uuringutest on selgunud, et värvieelistused ei ole juhuslikud ning tegelikult mängib ka tähemärk olulist rolli selles, milline värv meile kõige paremini sobib. Loe ja veendu, kas oled siiani juba alateadlikult eelistanud sulle kõige paremini sobivat värvi.

Jäär

Kuna Jäär on tuline ja kirglik, siis sobib talle ideaalselt punane. Punast huulepulka või kleiti kandes tagad, et ruumi sisenedes on kõik pilgud sinule naelutatud.

Sõnn

Kuna Sõnn on väga maalähedane, sobib talle roheline. Nagu ka loodus ise, on ka Sõnn rahulik, kindel ja alati arenemas. 

Kaksikud

Kaksikud on elavad ja kõvahäälsed, seetõttu sobib neile kollane. Sinu uudishimulik loomus ja oskus teisi inspireerida on iseloomulikud ka kollasele värvile.

Vähk

Vähile sobivad valge ja hõbedane värv. Vähid esindavad armastust ja need värvid aitavad sul armuõnne ligi tõmmata. Kanna valget ja hõbedast, aitamaks suurendada sinu tundelist külge.

Lõvi

Lõvi, oled kuninglikust soost ja otse loomulikult on sulle sobivaks värviks kuldne. Kuldne värv lisab lõvile tugevust ja positiivsust.

Neitsi

Neitsile sobivad roheline ja pruun. Nagu džungelgi, on ka Neitsi täis elujanu. Oled ettevaatlik ja sulle meeldib analüüsida ja roheline ning pruun esindavad kasvu ja stabiilsust.

Kaalud

Roosa ja sinine aitavad Kaalude võluvat persooni pehmemaks muuta. Sinine aitab sul lõõgastuda ning roosa aitab rõhutada sinu armastavat ja hoolitsevat loomust.

Skorpion

Must värv aitab Skorpionil rõhutada, kui võimukas on tema iseloom ning muuta sind endisest veelgi müstilisemaks. Samuti kaitseb must värv uudishimulike pilkude eest.

Ambur

Amburile sobib lilla. Kuna sulle meeldib reisida, on avatud meel sulle väga oluline. Lilla värv aitab meelt avatuna hoida ning asjadesse eelarvamustevabalt suhtuda.

Kaljukits

Kaljukitsele sobivad värvid on pruun ja hall. Traditsioonid ja lihtsus on omadused, mis sind iseloomustavad. Need värvid pole igavad, vaid aitavad sul tugev ja praktiline olla.

Veevalaja

Kuna Veevalaja on väga rahutu hing, on tal raskusi keskendumisega. Seega aitab sinine värv tal rahuneda ning loovust õigesse kohta suuunata.

Kalad

Kaladele sobib heleroheline. Kalad on oma loomult tervendajad ning heleroheline aitab süvendada antud talenti. Kanna helerohelist, kui tunned, et pead aitama inimestel rahuneda. 

 

allikas: yourtango