Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄHEMÄRK PALJASTAB: mis on sinu halvim külg?

Igalühel meist leidub iseloomujooni, mis ühel või teisel põhjusel aeg-ajalt meie lähedastele närvidele käivad. Oma rolli mängib aga ka meie tähtkuju. Veebileht Pure Wow pani kirja, millised iseloomujooned tähemärgi järgi meie halvimaks küljeks on. 

Jäär

Jäär kardab, et ta hüljatakse. Talle meeldib lähedaste jaoks number üks olla ja ta on valmis andma endast kõik, et sellisena ka püsida. 

Sõnn

Sõnn on liiga jäärapäine. Sihikindlus on hea teatud piirini, aga Sõnn peaks hoiduma liigsest jäärapäisusest. 

Kaksikud

Kaksikud on tuntud oma rõõmsameelsuse ja avatud loomu poolest, aga tema halvaks küljeks on see, et ta ei oska otsuseid langetada. 

Vähk

Vähk on liiga tundlik. Ta on hea inimestetundja ja oskab enamjaolt oma tundlikkuse postitiivseks küljeks pöörata. Teinekord aga juhtub, et Vähk võtab kellegi teise tegusid ja sõnu liiga südamesse. 

Lõvi

Lõvile meeldib tähelepanu ja tal peab alati õigus olema. See ongi aga tema nõrgaks küljeks  ta ei tunnista oma vigu ega kuula teiste arvamusi. 

Neitsi

Neitsi on perfektsionist ja täiuslikkuse poole püüdlemine väsitab ta ühel hetkel ära. Lepi, et maailm ei ole täiuslik.

Kaalud

Kaalud analüüsivad liiga palju ja nad ei oska lahti lasta. Kui teised on eluga juba edasi läinud, siis Kaalud vaagivad ikka veel ka kõige pisemat detaili ega oska teemast lahti lasta. 

Skorpion

Skorpion on tuntud oma salapärasuse ja müstilise loomu poolest. See aga toob kaasa, et Skorpion kahtleb ka kõikides teistes inimestes ning juurdleb selle üle, mida tema eest varjatakse. 

Ambur

Ambur on liiga kade. Ta on väga võitlushimuline ja seetõttu tunneb tihtipeale kadedust. 

Kaljukits

Kaljukits ajab taga liigset täiuslikkust. See toob kaasa aga selle, et ühel hetkel märkab ta, et tema elu on justkui üks suur projekt, mis peab otsast lõpuni ideaalne olema. 

Veevalaja

Veevalajale meeldib tulevikku ette planeerida ja seda nii pikalt kui võimalik. Lähedased ei kipu seda alati hindama, vaid sooviksid, et ka spontaansusele jääks ruumi. 

Kalad

Kalad teevad kõik, et nende perel ja sõpradel oleks hea olla. Tihti seavad nad teiste vajadusest enda omadest tähtsamaks ning see võib suhteid liigselt koormata.