Reklaam sulgub sekundi pärast

TAI MASSAAŽISALONGIDE SALATEST: Kas “õnnelikku lõppu” ka saab?

Massaaž on mõnus lõdvestus nii kuumal suvepäeval kui südatalvel. Eriti hästi teavad seda need, kes on käinud Tais puhkamas, sest Tai massaaži peetakse maailmas üheks parimaks. Ka Eestis on mitmeid salonge, kes pakuvad Tai massaaži, kuid linnas liigub legend, et nii mõnigi salong pakub ka “õnneliku lõpuga” massaaži, mis teatavasti on seadusega keelatud.

Buduaari sõber ja suur Tai massaaži fänn, 45-aastane Taavi oli nõus oma rahakoti peal pealinna viis Tai massaažisalongi läbi testima ning tunnist Tai õlimassaaži tellima, et välja uurida, kas “õnnelikku lõppu” ka ikka saab? Linnalegend sai ümber lükatud ning Taavi poolt külastatud viies parimas salongis seda teenust ei pakutud, nii et võib julgelt mehe massaažisalongi saata. Millised olid aga Taavi muljed erinevatest kohtadest? Härra tegi meile põhjaliku ülevaate. Milline oli tema lemmiksalong ning mis eristas tema meelest head salongi halvast?

2. augustil külastas Taavi Thai Lotus Spad. Mees hindas nii teeninduse taset, atmosfääri kui massaaži kvaliteeti keskmiseks ja paigutas salongi viie külastatud salongi seas eelviimasele ehk neljandale kohale. Oma hinnangut põhjendas ta nii: “Massöör tegi massaaži liigselt kiirustades. Jäi mulje, et saaks ruttu kaelast ära. Ei tundnud, et oleks olnud väga sõbralik teenindus. 43 eurot oli natuke liiga palju sellise kiirustamise eest. Massaažitoad olid eraldatud kardinatega ja kõrvalboksis toimuv oli kõik kuulda. Parasjagu tehti massaaži kahele Soome prouale. Pesemisvõimalust pärast protseduuri ei pakutud, küll aga joogivett."

Samal päeval, 2. augustil külastas Taavi ka teist salongi - Thai Orchid SPAd. Taavi kiidab atmosfääri ja teenindust ning peab seal saadud massaaži ja kogu keskkonda parimaks kogemuseks. “Massöör tegi massaaži väga hästi. Algul küsis tugevusastet. Peale massaaži oli tunne, nagu oleks uuesti sündinud. Hind oli sama, mis eelmises kohas, aga massaaži tehti eraldi ruumis ning pakuti ka pesemisvõimalust ning vett ja rohelist teed. Lisaks oli laual suur kandik erinevate kommidega,” kiidab mees ja paigutab Thai Orchid Spa viie massaažisalongi konkurentsis esimesele kohale. 

9. augustil külastas Taavi Thaiana massaažisalongi. Mehe sõnul ei olnud teenindus sõbralik ning ruum oli pisut liiga umbne ja palav. Massaaž oli siiski päris hea ja nauditav. “Alguses massöör küsis, kas ma soovin pehmemat või kõvemat massaaži ning hiljem pakuti pesemisvõimalust. Massaaž maksis 41 eurot ning hinna ja kvaliteedi suhe oli minu meelest paigas. Pakuti ka maiustusi ja teed ning vett, kuid ooteruum ei olnud kõige hubasem," kommenteerib mees. Taavi paigutas Thaiana salongi kohale number kaks. 

10. augustil külastas Taavi Thai Refresh salongi, kus tellis juba traditsiooniks saanud ühetunnise õlimassaaži. Talle meeldis teenindus ja massaaž oli ka väga hea, kuidas atmosfäär oli tema jaoks liiga spartalik. “Tuba asus 2. korrusel kardinatega eraldatud ruumis. Aknad olid lahti ja õhku oli piisavalt. Massöör küsis massaaži käigus kolm korda, et kas on okei ja kuidas ma ennast tunnen,” kommenteerib Taavi. Massaaži hind oli 43 eurot ning Taavi sõnul oli teenus seda raha väärt. Peale massaaži pakuti ka vett. Ebameeldiv nüanss oli eelkõige see, et 50eurosega makstes ei olnud salongil raha tagasi anda ja ega väga vaeva ka ei nähtud, et raha leida, ju loodeti, et see jääbki tipiks. Salong sai Taavilt hindeks 4+ ja saavutas sellega kolmanda koha.

Viimasena külastas Taavi Viimsi Spad. Tema sõnul oli häiriv, et massaažikabinetti pidi minema läbi jõusaali ja seina taga toimuv oli kabinetti kuulda, sealhulgas näiteks laste kilked basseinist. Seetõttu ei olnud koht kuigi mõnus ja õdus. Ka massaažiprotseduur ise sai pigem keskpärase hinnangu ning häirivaks asjaoluks oli ka hind, mis oli palju kallim kui Tallinna kesklinnas olevates kohtades - protseduur maksis lausa 50 eurot. Peale massaaži ei pakutud vett ega saadetud ruumist välja ning massaaži tehti Taavi sõnul klienti süvenemata ja kiirelt nagu hulgitööd. See salong jäi Taavi meelest viimasele kohale.  

Kuidas sulle Tai massaaž meeldib ja milline on sinu lemmikkoht?

Buduaar.ee