Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄIENDATUD: SELGELTNÄGIJA ELENA KANDA numeroloogiline prognoos 22.-28.05

Head lugejad! Mul on hea meel, et saan teiega jagada oma teadmisi numeroloogiast ja astroloogiast, et teil oleks seeläbi võimalus oma elu suunata ja mõjutada. Maailmas on kõike üks ja kõik on omavahel seotud. Minu soovitused aitavad teil elada oma elu aktiivselt, et iga päev oleks võimalikult energeetiline, et teie tervis oleks parem, et teie areng õitseks.

Esmaspäev, 22.05

Päeva sümbol: mülgas

ÄRI JA RAHA
Väga halb päev on täna allkirjastada uusi lepinguid ja tegeleda uute ideedega. Päev sobib juba alustatud projektide arendamiseks. Hea aeg loobuda mittekasumlikest tegevustest või ettevõtmistest. Selleks, et päev ei tuleks raske, ärge võtke enda peale üleliigseid ülesandeid. Kui te ülehindate täna oma võimeid, võib see viia teid väsimuse või konfliktideni. Hea päev on täna koristamiseks ja kõigest mittevajalikust loobumiseks. Raha tuleb täna hoida! Täna ei ole hea päev poodides kolamiseks ega suurte ostude tegemiseks. Väga halb päev raha laenata või laenu võtta.

ARMASTUS JA TERVIS
Väga hea päev veeta see üksinda või teie jaoks sümpaatsete inimestega. Väga võimalik, et teie perekond võib teid täna ärritada. Konfliktsed olukorrad võivad jätta hinge solvumise või rahulolematuse tunde. Varuge kannatust! Ärge idealiseerige ennast ega teisi, sellega võite luua ainult aluse konfliktideks. Parem on luua kodus harmooniline õhkkond ja teha üksteisele komplimente, eriti lastele.

Täna on silmad väga tundlikud, ärge koormake oma silmi ja andke neile puhkust. Hea aeg on ka silmaarsti külastamiseks. Hoidke ka oma südant ja võimalusel ärge ennast füüsiliselt koormake. Puhake end välja ja hoidke oma uneaega. Jooge enne magamaminekut ravimteesid ja piima meega.

Halb päev on näoga seotud operatsioonideks või hammaste väljatõmbamiseks. Täna on kasulik süüa putrusid, värskeid juur- ja puuvilju.

* * *

Teisipäev, 23.05

Päeva sümbol: kolmikhark

ÄRI JA RAHA
Väga hea päev on täna planeerida tulevikku, kuna päev on väga rikas intuitsiooniliste tunnetuste osas, sellepärast tasub täna kogu aeg pastakas enda kõrval hoida, et saaksite oma ideed kohe üles kirjutada. Täna tasub ennast eemale hoida infoallikatest, mis on tühjad, näiteks televiisor, raadio, internet, et need ei segaks teie sisekaemusi. Tänane päev on paljudele inimestele raske, kuna neil on väga raske enda vastu suunatud kriitilist infot vastu võtta, olgugi et see info on neile vajalik. Tasub hoiduda igasugustest vestlustest inimestega, kes on teile vähe tuttavad, samuti olge hästi ettevaatlik, kui teile pakutakse mingeid n-ö väga häid kampaaniaid. Võimalik, et te ei suuda kõiki riske hinnata. Halb päev on täna alustada uusi projekte, eriti kui tööplaan ei ole väga hästi läbi mõeldud, seevastu on väga hea päev teha lõpuni kõik vanad asjad. Väga hea aeg minna veega seotud reisile ja ka maale sõita. Ei ole eriti hea aeg suurte ostude tegemiseks ega kallite asjade soetamiseks. 

ARMASTUS JA TERVIS 
Ideaalne päev romantilisteks suheteks oma armsamaga. Seksuaalne energia on täna tipus, nii et kui lõpetate täna oma kohtingu seksiga, saate sellest maksimaalse naudingu. Väga hea päev on premeerida ennast lähedaste hoolitsusega. Kasuks tuleb puhkus, millesse on segatud elav tuli, näiteks kamin või lõke – see aitab teil end veelgi paremini tunda ja lõõgastuda. Pöörake tähelepanu oma südamele, hoidke ennast füüsilise aktiivsuse ja üleliigsete emotsioonide eest. Ärge jooge täna külmasid jooke, hoidke oma kurku ja kõrvu ning ärge koormake oma silmi, kuna täna on need organid nõrgestatud. Hoidke ennast tuuletõmbuse eest ja hoidke eemale konditsioneeridest. Ei ole hea päev sünnimärkide ja kapillaaride eemaldamiseks. 

* * *

Kolmapäev, 24.05

Päeva sümbol: lootos

ÄRI JA RAHA
Igasugune läbimõtlemine ja rahulolu on täna tulemuslikum kui muretsemine ja negatiivsed tunded. Täna võivad väga paljud inimesed välja näidata oma emotsionaalsust– see võib jällegi viia halbade tulemusteni, seepärast üritage täna asju ajada mitte nii suure hasardiga, kuna te ei pruugi oma piire tunnetada. Katsuge täna oma jõudu hoida ja mitte ennast füüsiliselt üle koormata. Olge tähelepanelik ja võtke omaks info, mis teieni on jõudnud. Samamoodi võite täna saada vastuseid küsimustele, mis on juba pikalt vastuseta olnud ning leida seeläbi tupikust väljapääs. Usaldage oma sisetunnet! Täna on väga halb päev kulutada raha kalli tehnika ostmiseks, kuid väga hea on maksta tagasi võlgu või kulutada raha reklaamile – see toob teile suurt kasu. 

ARMASTUS JA TERVIS 
Andke täna võimalus oma tunnetele ja ihadele, rahuldage nii ennast kui oma teist poolt. Üksikutel inimestel tasub täna uusi tutvusi sõlmida, võite täna isegi oma teise poolega kohtuda. Hea päev on meditatsiooniks ja puhkuseks tule kõrval, näiteks kamina või lõkke ääres – see aitab teil end veelgi paremini tunda ja lõõgastuda. Andke endale aega jalutamiseks. Väga hea päev günekoloogi juurde minekuks, kuid väga halb päev hammaste ravimiseks. Ärge olge täna tuuletõmbuse käes ja ärge jooge külmasid jooke. Hoidke täna oma kurku, pead ja kõrvu. 

* * *

Neljapäev, 25.05

Päeva sümbol: kaheksajalg

ÄRI JA RAHA
Täna ei ole hea päev realiseerida uusi ideid ja plaane ega allkirjastada lepinguid ja dokumente. Päev ei tule mitte lihtsalt raske, vaid lausa ohtlik. Täna on päev, mil inimeste kogutud halvad mõtted, tunded, emotsioonid ja negatiivne energia tahavad inimese seest välja tulla. Täna on raske omandada uusi õpitud materjale ning teha vastutusrikast tööd. Üritage täna mitte tekitada konflikte, ärge vaielge ja ärge hakake suhteid klaarima. Ärge sekkuge ka võõrastesse konfliktidesse ja hoidke ennast võimalikult kaugel inimestest, kes teid ärritavad. Täna tasub tegeleda koristamisega ning loobuda kõikidest mittevajalikest asjadest. Väga hea päev on teha asju, mis annavad teile rahu. Täna on väga hea päev maksta tagasi võlad ja klaarida ära oma krediidid. Täna ei ole soovituslik teha oste, selle asemel hoidke oma raha.   

ARMASTUS JA TERVIS 
Väga hea päev nii hinge kui kehaga puhkamiseks ning kohtumiseks oma lähedaste ja inimestega, kes on teie hingesugulased. Kui inimesed elavad armastuses ja harmoonias, siis toovad igasugused ühised koosviibimised teile palju rõõmu ja positiivseid emotsioone. Kui aga peres on probleemid, lõpeb teie tänane ühine õhtusöök skandaali ja suhete klaarimisega. Täna on väga raske saavutada edusamme õpingutes, seepärast ärge olge tige, kui teie lapsed ei ole käitunud nii, nagu te olete oodanud, või saanud hindeid, mida te eeldate. Väga hea päev on täna minna trenni, aga ärge tehke trenni kätele ja õlgadele. Ärge täna üle sööge ning vältige seeni ja teravaid toite. Kasulik on täna minna sauna ja teha lõõgastavaid vanne. Täna on nõrgestatud hingamiselundid, õlad ja käed, seepärast hoidke neid kehaosasid. Väga halb päev on teha nende organitega seotud operatsioone. 

* * *

Reede, 26.05

Päeva sümbol: küllusesarv

ÄRI JA RAHA
Väga hea päev igasuguse info otsimiseks – kõik, mis te täna enda jaoks leiate, võib teile tulevikus väga kasulik olla. Tänane päev aitab teil aru saada nii inimestest, situatsioonidest kui ka asjadest, mis teid ümbritsevad. Kui täna juhtub väga palju negatiivseid asju, siis on see märk sellest, et on tulnud aeg muuta suhteid teid ümbritsevate inimestega ja muuta ka suhtumist iseendasse. Võibolla on tulnud aeg vahetada tööd või katkestada suhted inimestega, kes toovad teie ellu stressi, rahulolematust ja energiat, mis teid ärritab. Täna on väga hea päev teha kingitusi ja näidata oma heldust teiste inimeste vastu. Täna ei tohi teiste inimestega jagada oma ideid ja plaane, kuna nad võivad välja näidata kadedust ja õelust. Ärge täna aktiivselt raha raisake, ainult väikesed kingitused inimestele, kes teib ümbritsevad, võivad mõlemale osapoolele rõõmu tuua. 

ARMASTUS JA TERVIS
Lähedased inimesed võivad teid täna ärritada ja seetõttu võivad tekkida tülid. Ärge idealiseerige ja kritiseerige ennast ja oma lähedasi, vaid kinkige neile tähelepanu ja soojasid tundeid. Seksuaalne aktiivsus on täna kõrgpunktis ja seetõttu on väga hea päev jagada intiimset lähedust. Üritage mitte külmetada ja hoidke ennast tuuletõmbuse eest. Ärge koormake oma õlgu ja käsi raske treeningu ja tööga. Hea päev on alustada harjutustega, mis põletavad rohkelt kaloreid. Lülitage oma menüüst välja rasvased ja teravad toidud, hea oleks täna toituda nagu vegan. 

* * *

Laupäev, 27.05

Päeva sümbol: leopard

ÄRI JA RAHA
Täna on väga raske energiaga päev, tunnete ennast surutuna ning kõik võib teid ärritada. Päev näitab oma tugevat tahet, riske, võitlusi ja jagelemist. Ärge andke täna alla hirmudele, kuna siis lasete kõik oma võimalused käest. Kui te midagi tahate, siis alustage selle saavutamiseks aktiivset tööd ja viige see lõpuni, kangekaelsus ja järjepidevus viivad teid täna võidu ja oodatud resultaadini. Täna on väga raske päev passiivsetele inimestele, kuna nad on täna väga kergesti ärrituvad ja võivad esitada erinevaid pretensioone, mis võib viia konfliktideni täitsa tühjalt kohalt. Täna ei tohi teha suuri rahalisi kulutusi, vaid tasub hoiduda igasugusest raha raiskamisest, ostke ainult neid asju, mida kindlasti vajate. 

ARMASTUS JA TERVIS
Et mitte tekitada konflikte, üritage oma lähedastele oma ambitsioone mitte peale suruda, ärge olge nendega agressiivne, vaid võtke oma soovid ja mõtted kontrolli alla. Ideaalne aeg oma figuuri korrigeerimiseks, seepärast võtke täna aega, et kaloreid kulutada. Ärge koormake oma õlgu ja käsi raske treeningu ja tööga. Lülitage oma menüüst välja rasvased ja teravad toidud, hea oleks täna toituda nagu vegan. 
* * *

Pühapäev, 28.05

Päeva sümbol: teadmistepuu

ÄRI JA RAHA
Igasugune tegevus peab täna olema põhjalikult läbi mõeldud. Tänane päev on hea kauplemiseks, erinevateks häälega seotud töödeks, näiteks oraatorid, lauljad, palvetajad, mediteerijad (mantrad). Väga hea on täna töötada niitidega – õmmelda, heegeldada, kududa, tikkida. Ärge võtke vastu kiireid otsuseid, kuna väga raske on täna kaaluda ja jõuda otsusele, kas jah või ei. Ärge allkirjastage tähtsaid dokumente ja andke endale aega vastuvõetud otsuseid korrigeerida. Rahaenergia omab täna väga suurt potentsiaali – igasugused müügitehingud omavad täna võimalusi olla edukad ja saada palju kasumit. 

ARMASTUS JA TERVIS
Täna on väga hea näidata välja armastust oma lähedaste vastu, veetke see päev oma kõige kallimate inimeste seltsis. Seksuaalset energiat on täna ülemääraselt palju, see võib inimesi uputada, mistõttu võivad nad olla vastutustundetud ja oma tegevustes läbimõtlematud. Hoiduge täna uutest tutvustest vastassugupoolega! Väga hea aeg minna sauna, spaasse, teha veeprotseduure ja võtta massaaže. Lülitage oma menüüst välja rasvased, marineeritud ja suitsutatud toidud. 

Buduaarile Elena Kanda