Reklaam sulgub sekundi pärast

Talleggi mäng: Tee süüa ja võida!

Head kokkajad - see pakkumine on just teile! Talleggi lehel asub Eesti ainus ja suurim kanaliha- ja munatoitude retseptikogu, kuid meie retseptikogus on palju toite, mis pole endale veel atraktiivset isuäratavat pilti saanud. Paraku ei jõua me ise kõiki toite ära teha, mistõttu kaasamegi protsessi teid!

Head kokkajad - see pakkumine on just teile! Talleggi kodulehel asub Eesti ainus ja suurim kanaliha- ja munatoitude retseptikogu, kuid nende retseptikogus on palju toite, mis pole endale veel atraktiivset isuäratavat pilti saanud. Tallegg otsib nüüd abilisi, kes saaksid oma kaunite toidupiltidega retseptikogu rikastada.

Leia Talleggi kodulehelt endale valmistamiseks sobiv roog, millel pole veel "isupilti" juures. Saad kõhu mõnusalt täis ning kui pildi teed ja Talleggile saadad, võid võita kuhjaga vahvaid auhindu!

Tee nii:
- Leia Talleggi retseptikogust endale sobiv roog, valmista ja pildista üles (vt tehnilisi tingimusi kampaania reeglitest);
- Saada pilt aadressile [email protected] või lae üles Talleggi Facebooki lehel fotode sektorisse.
- Pea pöidlad pihus, et Sinu pilt osutuks võitjaks!

Võidufond
- Igakuiselt loositakse kõigi pildisaatjate vahel 5 uhket Talleggi kinkekomplekti suve uudistoodetega väärtuses 300 kr;
- Jaanipäevaks loositakse kõigi pildisaatjate vahel välja ÜHE peaauhinna võitja, kelle jaanipeo laud saab rikkalikult kaetud Talleggi kerge ja maitsva kanalihaga, Largo mahlade ning Väike Tom jäätistega! Sellest auhinnast jätkub kindlasti Sulle ja Su 10-le sõbrale :)

Pildistamiskampaania algas 1. aprillil ning kestab 14. juunini.
Vaheloosimised toimuvad 1. juunil, peaauhinna loosimine toimub 15. juunil!
Auhindade kättesaamise / kättetoimetamise lepib Tallegg kõigi võitjatega personaalselt kokku.

Mõnusat pildistamist ja head õnne!