Reklaam sulgub sekundi pärast

TALLINNA FITNESSKAUNITARI FOTO vallandas tigeda arutelu

Tallinnas elav soomlannast fitnesskaunitar Erna-Anna Husko avaldas sotsiaalmeedias foto, kus on näha temast tehtud kaht ülesvõtet: üks on töödeldud ja teine mitte. Ei läinud hetkegi mööda, kui kaunitari postitatud pilt vallandas Soomes väikese iluvea tõttu vihase arutelu.

19-aastane fitnessmodell paljastas sotsiaalmeedias, et töötleb oma fotosid, kuna tunneb end ühe iluvea tõttu väga ebakindlalt - nimelt häirib Ernat pisike lohuke tema tagumikul.

Husko kirjutas tagumikku rõhutava pildi juurde arutelu selle kohta, kas ta peaks endast lisama iluvigadega pildi või töödeldud foto. Siis aga jõudis ta mõistmiseni, et miks mitte panna mõlemad. "Tänapäeva sotsiaalmeedia avaldab noortele väga palju survet ning seetõttu pole alati lihtne olla sina ise," kirjutas nooruke naine foto alla ning lisas, et igaüks meist peaks tegelikult oma iluvigade tõttu uhke olema.

Ei läinud hetkegi mööda, kui foto oli kogunud mitmeid kommentaare. Oli neid, kes tänasid Ernat julge avalduse eest ning leidsid, et ta näeb mõlemal pildil sama kaunis välja, kuid leidus ka neid, kes tänitasid, et mis iluviga see väike lohuke ka õigupoolest on ning leidsid, et maailmas on olemas palju suuremaid probleeme.

Erna Instagrami kontot jälgib üle 34 000 inimese ning ka kõnealune klõps kogus üsna kiiresti üle 5000 meeldimise.