Reklaam sulgub sekundi pärast

TALLINNA TÄNAVATEL seikleb ringi vallaline Dubai prints!

Seda ei juhtu iga päev, et Tallinna tänavatel liikleb ringi vallaline prints, ent täna just nii ongi. "Just praegu vurab Tallinnas rattaga ringi üks vallaline prints," teatab Jevgeni Krishtafovitsh Facebooki vahendusel.

Seda ei juhtu iga päev, et Tallinna tänavatel liikleb ringi vallaline prints, ent täna just nii ongi. "Just praegu vurab Tallinnas rattaga ringi üks vallaline prints," teatab Jevgeni Krishtafovitsh Facebooki vahendusel.

Jevgeni kirjutab oma Facebooki lehel järgmiselt: "Ei, mitte mina! Päris prints, kellel on päris oma riik olemas. Dubai šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kelle Boeing 747 Lennart Meri lennuväljal teist päeva seisab. Nii et, tüdrukud, kes te siin nutsite, et viimane vallaline prints on mingi ameeriklannast näitlejanna poolt juba võetud - ärge feissaris passige, minge Piritale jalutama!"

Dubai šeik on 35aastane ning kannab suursugust nime Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Tegu on Dubai kroonprintsiga, kelle Instagrami kontol on lausa 6,4 miljonit jälgijat. 

Printsi Instagrami kontot näed siin