Reklaam sulgub sekundi pärast

TALLINNAS AVAS UKSED UUS ja kaasaegne ilukliinik

Tallinnas avas uksed Dr Mari Laasma Ilukliinik, kus kasutatakse kõige kaasaegsemaid ja loomulikumaid esteetilise meditsiini ravivõtteid. 

Dr Mari Laasma sõnul soovib ta kliinikus keskenduda klassikalise iluravi kõrval ka teenustele, mis aitavad ennetada esteetilise meditsiini sekkumist. „Näen oma töös, et kliendid muutuvad järjest teadlikumaks ning ootavad arstilt terviklikku lähenemist  ei soovita ainult ravi, vaid ka nõuandeid, kuidas tervislikumalt elada, et vanusega kaasnevaid probleeme ennetada. Lisaks ravile annan klientidele nõu, kuidas elustiili muutmisega on võimalik vananemisilminguid peatada,“ rääkis Dr Mari Laasma. 

Lisaks nõustamisele ja ennetamisele pakub uus ilukliinik kaasaegset iluravi ning teeb seda võimalusel ilma kirurgilise sekkumiseta. „Oleme harjunud mõttega, et iluravi võrdub lõikusega, kuid kaasaegsed ravivõtted võimaldavad samasuguseid tulemusi ka ilma kirurgiata. Igasugune kirurgiline sekkumine on organismile suur trauma, millega kaasneb enamasti ka mitmenädalane taastumine. Seetõttu valivad kliendid järjest enam ravivõimalusi, mis ei mõjuta nende igapäevaseid toiminguid ning mille puhul taastumisaeg on võimalikult vähe silmatorkav,“ rääkis Laasma.

 

Dr. Mari Laasma Ilukliinikus pakutakse järgmisi protseduure: 

-botuliintoksiini süstid

-täitesüstid

-biorevitalisatsioon ehk naha niisutamine hüaluroonhappe süstidega

-liighigistamise ravi

-keemiline koorimine

-pigmendihäirete ravi

-akne ravi

-naha mikronõelravi lipolüüs 

-ambulatoorne pisikirurgia

Esimesena Eestis pakub Dr Mari Laasma ilukliinik ka autoloogset mesoteraapiat (injectable platlet-rich fibrin, IPRF), mis võitleb kõige loomulikumal ja kauapüsivamal moel naha vananemise ja juuste hõrenemise vastu, kasutades selleks inimese enda verest saadud trombotsüüte ja kasvufaktoreid. 

Kõik esteetilised protseduurid on välja valitud järgides nende tõestatud efektiivsust ja meditsiinilist teaduspõhisust.

Dr Mari Laasma on ligi 10 aastase staažiga kirurg, kes on viimase nelja aasta jooksul spetsialiseerunud naha erinevate kaasasündinud ja healoomuliste moodustiste eemaldamisele ja naha vananemise ilmingute peatamisele harmoonilisel, esteetilisel ja loomulikul moel. 

Rohkem infot leiad: www.mlilukliinik.ee ja Facebookis