Reklaam sulgub sekundi pärast

TALLINNASSE LAIENES POPULAARNE kirbuturg Sarapuu kirbukas

Viimaste aastate jooksul on taaskasutus omandanud märkimisväärselt moodsa ja trendika tähenduse.

Viimaste aastate jooksul on taaskasutus omandanud märkimisväärselt moodsa ja trendika tähenduse.

Kui näiteks kümme aastat tagasi võis tunduda idee kanda kellegi poolt varasemalt kantud jakki või seelikut vastuvõetamatu mõttena, siis tänasel päeval on hakatud suuremat tähtsust omistama keskkonda säästvale eluviisile, kuid mitte ainult. Üha enam võime täheldada, et valik kasutatud riiete poode, rahvakeeli kaltsukaid, pakub väga šikki, kvaliteetset, moodsat ning omapärast kraami. Kes meist ei sooviks eristuda hallist massist? Suurepärase võimaluse selleks loovad just second hand kauplused, kuna üldjuhul ei tule sulle linnas mitte iial täpselt sama mantlit või kotti kandev inimene vastu. 

Kõikidel tallinlastel, kes armastavad kasutatud asjade kauplustes shopata, on nüüd põhjust rõõmustada, kuna Tallinnasse laienes mitmekesine, avar ja hubane Sarapuu kirbukas, mis on tänaseks Tartus edukalt tegutsenud juba üle aasta. Uut kauplust võib pidada pealinna üheks suurimaks kasutatud asjade kaupluseks, kust võib leida nii riideid, raamatuid, kodusisustust kui palju muud põnevat. Sarapuu kirbukas pakub üle kahe korruse taaskasutatud leide ning teisel korrusel on lisaks võimalus ka shopingu keskel hetkeks aeg maha võtta ning endale üks kohvipaus lubada, samal ajal saavad lapsed mängida lastenurgas. 

Saparuu kirbukas pakub ka sulle võimalust rentida endale sobiva suurusega boksi, kus saad oma kappi või riiulile seisma jäänud asja otse müüki paisata. Valida saab kolme suurusega boksi vahel ning selleks, et müüa, peab ainult asjadega kohale tulema, kõige ülejäänu eest vastutab kirbukas ise. Selleks, et tagada muretu müük, on kaupluses olemas ka turvaväravad ja kaamerad. 

Sarapuu Kirbukas asub aadressil Juurdeveo 26, Tallinn. Külasta ka Sarapuu facebooki lehte.