Reklaam sulgub sekundi pärast

TALVISE NAHAHOOLDUSE ABC – kõik tooted, mida sa vajad

Me kõik teame, et talv teeb juuste ja nahaga oma töö. Tulemuseks on kuiv ja kestendav nahk ning katkised ja elujõuetud juukseotsad. Selleks, et külmakraadide ja tavletuultega oma loomulik ilu säilitada, on oluline kasutada õigeid tooteid ja teada, mida konkreetsed koostisosad neis endast kujutavad. Seda infot meeles pidades on märksa lihtsam oma ilu eest hoolt kanda. Talviseks iluhoolduseks vajad järgmiseid tooteid. 

Shea-või kätekreem (Buduaari ilulemmik 2018)

Toode sisaldab Aafrikas eetiliselt toodetud naturaalset toor-sheavõid ja -seemne õli, E-vitamiini ja kaeraekstrakti. Ülitoitev ja 24 tundi niisutav kontsentreeritud kreem leevendab kiirelt karedat ja kuiva nahka, rahustab ärritusi. Ei sisalda mineraalõli, parabeene, sulfaate, ftalaate, värvaineid ega gluteeni.

Kakaovõi losjoon (Anne & Stiili Ilulemmik 2018)

Luksus, mida sa saad endale lubada - mitmete generatsioonide lemmikkehakreem üle maailma! Kakaovõi losjoon E-vitamiiniga niisutab ja pehmendab kuiva ja karedat nahka. Kakaovõi aitab siluda nahavigasid ja arme, seda soovitatakse kasutada venitusarmide vältimiseks ja leevendamiseks. Sobib suurepäraselt päevitusjärgmiseks niisutajaks. Ei jäta nahka rasvaseks.

Pihustatav kookose juuksepalsam

Kerge koostisega juustesse jäetav juuksepalsam tugevdab ja niisutab kuivi, kahuseid ja kahjustatud juukseid. Koostises sisalduvad kookosõli, E-vitamiin, keratiini ja siidiproteiinid niisutavad kuivi juukseid intensiivselt, tugevdavad kahjustatud juuste struktuuri, vähendavad kahu, muutes kammimise lihtsamaks ning lisab kauni läike. Sobib kasutamiseks nii kuivadele kui ka niisketele juustele. Ei sisalda sulfaate, parabeene, värvaineid ega ftalaate.

Kookose huulepalsam SPF15   

Huulepalsam kaitseb huuli külma, tuule ja päikese eest, niisutab ja pehmendab. Sisaldab looduslikku kookosõli ja mandliõli. Ei sisalda mineraalõli ja parabeene. Kasuta nii sageli kui vaja. Värvitu.

Uus kooriv jalakreem ja niisutav jalakreem

Lisaks Palmer'si imelisele niisutavale jalakreemile Foot Magic on nüüd müügil ka mahapestav Palmer's Foot Magic Scrub, mis koorib ja värskendab jalataldade paksu nahka. See sisaldab lisaks kakaovõile, shea-võile ja piparmündiõlile ka looduslikku pimsskivi ja pähklikoorte osakesi. Pärast õhtust koorimist kreemita jalad niisutava kreemiga ja pane ööseks sokid jalga - hommikul ärkad imeliste jalgadega. 

Hooldav näoõli

Palmer’si nahka täiustav näoõli sisaldab 9 erinevat looduslikku taimset õli: aprikoos, kookos, mandel, viinamarjaseemed, argaania, seesam, makadaamia, passioon. Lisaks kakaovõid, E- ja C-vitamiini, retinooli ja antioksüdant resveratrooli. Õli toidab nahka sügavuti, nahk muutub nooruslikumaks, säravamaks ja tervemaks. Aitab vähendada peeneid kortsukesi. Masseeri 3-4 tilka õli õrnalt näole ja kaelale, ning kasuta igapäevaselt näiteks enne kreemitamist.  Väldi silmapiirkonda.Ei tekita komedoone. Ei sisalda parabeene ja mineraalõli. Dermatoloogiliselt testitud, sobib ka tundlikule nahale.  

Kookose-suhkru kehakoorija                              

Kooriv kreem sisaldab eetiliselt ja jätkusuutlikult toodetud kookosõli, mandliõli ja Tahiti monoi lille õli.  Piparmündiõli ergutab ja stimuleerib nahka. Looduslikud koostisained annavad luksusliku lõhna ja rikkaliku niisutuse, et hellitada ja toita oma nahka. Koorija sisaldab kookose toorsuhkrut.

 

Lisaingo toodete kohta vaata www.felicity.ee 

Kas teadsid, et...

Kakaovõid on inimesed naha hooldamiseks kasutanud juba sajandeid. Kakaovõi on taimsete rasvade seas ainulaadne – toatemperatuuril on see tahke ning kehatemperatuuril sulab. Täiesti puhtal kujul on kakaovõi kõva aine, mida on võimatu nahale määrida. Palmer'si kakaovõitooted on toodetud spetsiaalselt sellise koostisega, et suurendada kakaovõi naturaalset efektiivsust – et seda oleks kergem nahale määrida ja kakaovõi imenduks nahka paremini. See läbimurre saavutati niiskuserikaste osiste ja E-vitamiini lisamisega. 

Shea-võid on Aafrikas kasutatud tuhandeid aastaid. Puhas shea-või on looduslik A-vitamiini kreem, mis hoiab nahka noorena – pinguldab ja hoiab kortse ära. Superniisutaja, stimuleerib kollageeni tootemist nahas. Shea-võil on parandavad omadused, see uuendab ja kaitseb nahka. Looduslikult õrna lõhnaga, mis hajub nahalt ruttu. Sobib isegi kõige tundlikumale nahale, ka beebidele. Shea-või kasutamise näidustusteks on kuiv ja kare nahk, lööbed, naha kaitse enne päevitamist ja niisutamine pärast päevitamist, päikesepõletus või kuumaga kõrvetamine, ärritunud ja sügelev nahk. Shea-või hoiab ära naha dehüdratsiooni, see sobib raseerimiskreemiks, väikeste haavade, pragude ja lõhede, külma ilma korral, venitusarmide ennetamiseks raseduse ajal, putukahammustuste, lihasvalude ja pingete, allergiate, ekseemide ja dermatiidi puhul. Shea-või toodetes on lisaks ka maruula viljadest külmpressitud õli, mis on väga toitaineterikas ja kerge tekstuuriga. Palmer’si maruulaõli tuleb Aafrikast Namiibiast ja Svaasimaalt. Maruula viljas on neli korda rohkem C-vitamiini kui apelsinis.

Kookose tooted sisaldavad palju looduslikke rasvhappeid ja proteiine, antioksüdante ja E-vitamiini, mida on vaja, et nahk ning juuksed oleksid terved ja säravad, ning peaksid vananemisele tõhusalt vastu. Samuti on kookosel antibakteriaalsed omadused. Kookose õli niisutab ja pehmendab nahka sügavuti, kaitseb seda kuivamise eest. Toodetes on lisaks ka monoi õli, mis annab imelise lõhna, niisutab ja hellitab nahka. Magusa mandli õli silub ja pehmendab nahka.