Reklaam sulgub sekundi pärast

Täna algab Buduaari turg. Tule ostlema! Non-stop ostupidu juhatab Zenja Fokin

Buduaari sügisene non-stop ostupidu Buduaari Turg algab vähem kui nädala pärast reedel, 9. septembril. Turule on müüjaks registreerinud juba enam kui sada erinevat kauplejat ning nende seas ka traditsiooniliselt palju tuntud nägusid - näiteks Kati Toots, Kätlin Maran, Laura Kõrgemäe, Liina Stein, Maru, Kristiina Savva, Kristi Ojasaar, Merlyn Uusküla, Viktoria Kass, Fallen Angelsi kaunitarid ja mitmed Eesti juhtivad modellid - Joanna Ojastu, Lilian Lõhmus ja Marilin Kaareste. Buduaari ostupidu juhatab moemaan ja pealinna hinnatuim stilist Ženja Fokin

Buduaari sügisene non-stop ostupidu Buduaari Turg saab alguse reedel, 9. septembril. Turule on müüjaks registreerinud juba enam kui sada erinevat kauplejat ning nende seas ka traditsiooniliselt palju tuntud nägusid - näiteks Kati Toots, Kätlin Maran, Laura Kõrgemäe, Liina Stein, Maru, Kristiina Savva, Kristi Ojasaar, Merlyn Uusküla, Viktoria Kass, Fallen Angelsi kaunitarid ja mitmed Eesti juhtivad modellid - Joanna Ojastu, Lilian Lõhmus ja Marilin Kaareste. Buduaari ostupidu juhatab moemaan ja pealinna hinnatuim stilist Ženja Fokin

Buduaari turg on tõeline pidu, kus muusikat teevad DJ-d ja käib korralik kauplemine. Müügil on uued ja vähekasutatud brändikaubad ning ehted valdavalt naistele. Sel korral on registreerunud rekordarv müüjad, kes pakuvad ka lastekaupu. Turul algavad hinnad 1 eurost ja parim eelis on see, et sul on alati võimalik kaubelda. Kui tuled turule, siis varu sularaha, sest kaardimakse võimalust pakuvad üksikud müüjad.

Taas on kohal meie astroloog Triin Tobber, kes huvilistele nende elugraafikut lahti mõtestab. Kui soovid astroloogi vastuvõtule, siis tule kohale ja küsi endale esimene vaba konsultatsiooniaeg. KOnsultatsioon maksab 11 eurot. 

Buduaari turg avatakse Rotermanni keskuses reedel, 9. septembril  kell 12.00 kutsutud külalistele ja meediale ning kell 14.00 kõigile huvilistele. Turu sissepääs maksab 3.50 ning piletihind sisaldab värsket Buduaari ajakirja ja väiksemaid üllatusi. 

Turu lahtioleku ajad Rotermanni kaubamajas aadressil Rotermanni tn. 5:

Reedel, 9. septembril kell  (12)14.00-20.00

Laupäeval, 10. septembrl kell 10.00-18.00

 

Nädal hiljem, 17. septembril toimub Buduaari turg ka Tartus Eedeni kaubanduskeskuses. Turg on avatud kell 10.00-18.00 ning sissepääs on tasuta.

 

Kui soovid tulla turule müüjaks, siis küsi lisainfot aadressilt [email protected]

 

Buduaar.ee