Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄNA ON TAEVAS TÄISKUU: loe, mida peaksid tegema

Täna kõrgub taevas täiskuu, mis sel korral on Sõnni märgis. Märksõnadeks on rahulik tempo, oma sisetunde kuulamine, oma emotsioonide analüüs ning üksinda olemine. Kui tavaliselt toob täiskuu periood endaga kaasa emotsioonide ülevoolavuse ja ärritunud oleku, siis sel korral seda pole.

Sõnni märgis olev täiskuu on aeg, mis sobib ideaalselt looduses viibimiseks ja iseenda mõtete analüüsimiseks. Praegu ei tasu ette võtta suuri muudatusi, vaid pigem tasuks tunnetada seda, kus sa oma elus parasjagu oled ning mida sa tegelikult tunned. 

Kindlasti võiksid leida selle aja, et olla üksi ja minna kõigest eemale - nii saad kõige paremini oma sisetunnet kuulata.

Ära kiirusta isegi siis, kui sa tunned, et oled millegagi viimasele hetkele jäänud. Praegune täiskuu ei soosi ruttamist ega tundmatusse astumist. Naudi seda võimalust olla oma mugavustsoonis ja keskendu iseendale.

Täiskuu mõjutab inimesi alati paar päeva enne ja paar päeva pärast, mis tähendab, et lähipäevil võib elu kulgeda tavapärasest tunduvalt rahulikumas tempos.