Reklaam sulgub sekundi pärast

TANEL PADAR OTSIB sotsiaalmeedias naist

Tanel Padaril on üllatus oma bändi muusika naisaustajatele - nimelt otsib ta tuliuue singli muusikavideosse säravat naist.

"Meie bändil on juba kuu aega olnud rõõm esineda uues koosseisus ja uue muusikaga oma suurepärasele publikule mitmetes paikades üle Eesti. Suur tänu teile kõigile! Juba õige pea loodame teile pakkuda aga veel midagi erilist – valmimisel on muusikavideo meie tuliuuele singlile! Siin aga üks üllatus meie muusika naisaustajatele – video ühte võtmerolli otsime täitma just Sind! Kui oled särav, umbes 24-30aastane neiu, kel on kogemust näitlemise ja/või modellitööga ning usud, et just Sinust peaks saama meie uue video staar, siis anna endast märku!" kirjutab Padar oma Facebooki lehel.

Kui tundsid ennast ära, siis osalemiseks läkita endast 23. oktoobriks kuni ühe minuti pikkune tutvustav lühivideo, üks portree- ja üks täispikkuses foto aadressile [email protected]. Lisa kindlasti ka oma kontaktandmed ja pikkus. Võtted toimuvad 5. ja 6. novembril, casting 24. oktoobri õhtul Tallinnas.