Reklaam sulgub sekundi pärast

TANTSUTREENER JOEL JUHT rääkis, miks ta 8 päeva vanglas pidi istuma

Hinnatud tantsutreener, sportlane ja tubli pereisa Joel Juht käis saates "Õhtu", kus ta rääkis lähemalt oma lapsepõlvest ja minevikust. Kui täna on Joeli näol tegemist igati eeskujuliku kodanikuga, siis nooruspõlves nii see polnud. Joel tunnistab, et ta on pidanud ka trellide taga istuma.

Joel meenutab, et 90ndate algus oli selline aeg, kus pättuste tegemine oli inTa lisab veel, et elades sellises väikeses kohas nagu seda on Jõgeva, mängis olulist rolli ka asjaolu, et vaba aega oli liiga palju, sest noortel polnud midagi teha.

Joel jõudis kuritegelike elementideni oma elus. Näiteks käidi kambaga kasiinoaparaate rüüstamas ning spordipoiste garderoobis käidi samuti kottides soramas ja raha varastamas. Miks? "See on pikem lugu, mida on raske sõnadesse panna. Mitmete asjade kokkulangevus. Vanemad läksid lahku, olin palju üksi palju. Siis tekkisid sõbrad, kellele meeldis improviseerida, väga palju seal väikeses kohas teha ei saanud. Kasvatuslik pool oli mul puudulik,"tõdeb Joel.

Kaheksa päeva on Joel pidanud ka vangis istuma. "See oli seoses auto ärandamisega. Minu parim sõber pani mind kitse ja selle eest pandi mind kaheksaks päevaks eeluurimisse. Süüdi mõistetud mind mitte milleski ei ole. Ma isegi tahtsin noorena seda õppetundi saada,"tunnistab mees täna, et soov vanglaelu ära proovida oli toona täiesti olemas.