Reklaam sulgub sekundi pärast

TARGAD INIMESED VANNUVAD, lähevad hilja magama ja on lohakad

Kas sind ärritas lapsena, kui vanemad käskisid sul oma tuba koristada, varakult magama minna ning noomisid sind vandumise tõttu? Sinu käitumusel võis olla aga üllatav põhjus. Uuringud näitavad, et eelpool toodud käitumismudelid võivad olla seotud sinu kõrge IQ-ga.

Intelligentsed inimesed ropendavad

Enamik meist on kuulnud, et inimesed, kes vannuvad, omavad piiratud sõnavara. Tegelikult on aga lood nii, et need, kes ei vannu, piiravad ise oma sõnavara, sest kasutavad tahtlikult vähem sõnu kui teised. 

Ameerika õppejõud otsustasid viia läbi huvitava eksperimendi: nad palusid katsealustel meenutada nii palju vandesõnu kui võimalik. Tulemused olid üllatavad. Need, kes suutsid meenutada kõige enam vandesõnu, omasid ka kõrgemat IQ-d. 

Intelligentsed inimesed lähevad hilja magama

Kas sulle meeldib kaua üleval olla? Ka see on märk intelligentsusest. Teadusuuringud on juba mõnda aega seostanud kõrgemat IQ-d ja kaua üleval olemist intelligentsuse märgiga. President Obama, Charles Darwin, Winston Churchill, Keith Richards ja Elvis Presley on kõik tuntud ööinimesed. Seega, kui sul on kalduvus hilja voodisse minna, astud sa nende tuntud inimeste jalajälgedes. 

Lohakus ja intelligentsus käivad käsikäes

Minnesota ülikoolis läbi viidud uuringud andsid huvitava tulemuse: kellegi töölaual olev kaos ei näita, et inimene oleks lohakas, vaid hoopis seda, et nende aju keskendub olulistele asjadele. Lihtsalt mõtle - siis, kui meil pole midagi tarka teha, hoiame end sageli hõivatuna triviaalsete tegevustega. 

 

allikas: 10viral.net