Reklaam sulgub sekundi pärast

Tarmo Urb: abort toob surmaenergia naise kehasse

Tänapäeval ei ole abordi tegemises midagi ebatavalist, pigem on lood vastupidi - üha rohkem noori naisi, kes pole oma elu veel paika saanud, otsustavad abordi kasuks. USAs elav ravitseja Tarmo Urb sellesse nii kergekäeliselt aga ei suhtu ja selleks on tal ka omad põhjused. Buduaar rääkis Tarmoga sel teemal lähemalt.

Tänapäeval ei ole abordi tegemises midagi ebatavalist, pigem on lood vastupidi - üha rohkem noori naisi, kes pole oma elu veel paika saanud, otsustavad abordi kasuks. USAs elav ravitseja Tarmo Urb sellesse nii kergekäeliselt aga ei suhtu ja selleks on tal ka omad põhjused. Buduaar rääkis Tarmoga sel teemal lähemalt.

 

Tarmo tõdeb, et tal pole õigust naisi oma otsuste tegemisel hukka mõista, kuid abort kui selline jätab iga naise kehasse kustumatu jälje. "Ma pole naine, kuigi ma olen naiste sees käinud lugematuid kordi, olen ikka jäänud külaliseks sellel müstilisel planeedil nimega Naine. Kelle naine kutsub või jätab kutsumata oma sisse ja oma ellu, on naise enda otsus ja selle otsuse vastutus langeb temale endale. Keegi teine ei saagi teada, mis tegelikel ajenditel lõplik otsus toimub. Siinkohal räägin vaid oma kogemusest ravijana," ütleb Tarmo.

Tarmo lisab, et abordi tegelikust mõjust naise kehale pole avalikult küll palju räägitud, kuid see ei tähenda, et probleemi olemas poleks. "See, et keegi teine enne mind sellest rääkinud pole, ei tähenda et seda probleemi olemas pole. Väga palju asju on veel avastamata ja avastamata asjad on aga siiski ju olemas," muigab Tarmo. 

Mida abort naise kehaga tegelikult teeb? "Abort, nurisünnitus või SOS tablett, vahet pole, kui emaüsas kaotab oma elu hingeke, siis see hing jääb emaüska edasi ja jätkab seal surmaenergia kiirgamist eluenergia asemel. See energia, kiirates 24/7, mõjutab enda ümber olevat organismi ja sellest tekib naistel puht naiste probleeme, nagu tsüstid ja muud selle piirkonna kahjustused. Kudede ärritus võib viia ka vähini. Kui naise üsas on rohkem surnuvaime, kaotab naise üsk oma seksuaalse atraktiivsuse, sest sealt õhkub surmaenergiat ja mehed instinktiivselt kaotavad erektsiooni selle üsa läheduses. Miljonid mehed nosivad Viagrat, teadmata et probleem on pigem nende partnerite energeetilises puhtuses kui nende arvatavas impotentsuses," ütleb Tarmo tõsisel toonil. 

Tarmo soovitus naistele, kes abordi kasuks on otsustanud: "Ma pole otsustaja ega keelaja, olen vaid ravija ja soovitaja. Minu sõnad nendele naistele on siin: naisuke, kui sa pead selle otsuse tegema ükskõik, mis põhjusel, või kui saatus teeb selle sinu eest ja sa kaotad lapse vastu oma tahtmist, siis igal juhul keskendu oma lapse hingekesele ja seleta talle ära, mis juhtus ja miks ta peab praegu tagasi minema sinna, kust ta sinu sisse tuli. Valgusesse. Ta saab aru ja hingeke saab vabastatud. Edasine on sinu ja Looja vaheline, aga see lapse hing saab vabastatud ja sinu kehasse ei jää surnud hinge vibreerima," soovitab Tarmo.

Tarmo jätkab: "Abordikliinikute juures peaks alaliselt tegutsema vaimulik, kes aitab naistel surnud hingekesega hüvasti jätta. Kerge pole see kellelegi, aga päästab palju."

Sellegipoolest tõdeb Tarmo, et aborti ära keelata pole ka mõtet. "Midagi ära keelata? Teate isegi, et mitte midagi ei saa ära keelata. Ja no vaadake meie maailma, nii mõnigi globaalne värdjas oleks täna olemata, kui ta ema oleks taibanud aborti teha. Nimesid teate kõik isegi ..."

Karin Karu