Reklaam sulgub sekundi pärast

TASUB SÜÜA: NEED 6 TOITAINET tapavad vähirakke

Oleme kõik näinud filmidest või isegi enda lähedaste pealt, kui laastavalt võib mõjuda vähiravi ning kui palju energiat, aega ja raha see nõuab. Õnneks on teadlased avastanud 6 toitu, mis reaalselt kehas vähiräkke hävitavad. On teada, et kui verevarustus vähirakkudesse on piiratud, on vähkkasvaja toitainenäljas ning ei saa kasvada ja edasi areneda.

Oleme kõik näinud või kuulnud, kui laastavalt võib mõjuda vähiravi ning kui palju energiat, aega ja raha see nõuab. Väidetavalt kannatab vähi käes varem või hiljem iga neljas inimene. Õnneks on teadlased avastanud 6 toitu, mis reaalselt kehas vähiräkke hävitavad. On teada, et kui verevarustus vähirakkudesse on piiratud, on vähkkasvaja toitainenäljas ning ei saa kasvada ja edasi areneda. Millised on need kuus toitu, mida tasub kogu aeg oma menüüs hoida?

Kurkum

See vürts on väga kasulik rasvapõletaja ning hävitab seejuures ka vähirakke.

Kohv ja roheline tee

Need kuumad joogid hävitavaid mitmeid vähitüüpe ja parandavad ka üleüldist tervist.

Punane vein

Punases veinis on palju resveratrooli, mis on tõhus viiruste, bakterite ja seenhaiguste hävitaja.

Tomat

Harvardi teadlased leidsid, et inimesed, kes sõid tomateid või tomatikastet rohkem kui 4 korda kuus, kahandasid oma riski eesnäärmevähi tekkeks 50% võrra.

Mustikad ja vaarikad

Need marjad aitavad hävitada vähirakke ja seejuures leevendada ka stressi.

Tume šokolaad

Tervislik maiustus, mis võitleb vähirakkudega ning parandab südame tööd ja tõstab tuju. Lisaks on see ka maitsev! Vaata ainult, et śokolaad oleks tõesti vähemalt 70%-ne.



Allikas: Timefornaturalhealthcare.com