Reklaam sulgub sekundi pärast

TAYLOR SWIFTI stiilivalem on lihtne

Karismaatiline Ameerika lauljatar Taylor Swift on noor naine, kes lisaks suurepärasele muusikakirjutamisoskusele suudab oma riietumisstiiliga enamikule oma kolleegidest silmad ette teha. See lahe naine valib kandmiseks alati kõige õigemad komplektid, mis muudavad ta hoobilt üheks stiilikindlamaks kuulsuseks kogu maailmas. Mis võiks olla Taylori stiilse välimuse valem? Aegumatu vintage miksituna uue ja trendikaga. 

Vanaroosa sobib Taylorile ideaalselt! Ja need vintage-stiilis kingad, kuldne kaelaehe ning peavõru loovad nii tütarlapseliku ja armsa stiili. 

Ilma kelmika salapärata ei suudaks ükski diiva inimeste südameid võita. Selles kostüümis langes Taylorile osaks au võtta vastu moeajakirja ELLE aasta naise auhind. 

Taylori igapäevastiil on loomulikult tagasihoidlikum, kui seda on tema esinemiskostüümid, kuid alati leiab ta mingi väikese nüansi, kuidas ka tänaval tähelepanu haarata. Kellele võiksid sobida crop’itud topid paremini kui Taylorile?

Selline mõnus ruuduline pontšo ning soe sall kuluks algaval sügisel endalegi moemarjaks ära. Ja muidugi need stiilsed saapad ja see ülinaiselik käekott. Kas olete märganud, et just käekotivalik on Tayloril alati kõige šikim? 

Täpid on aegumatud ja neid annab alati stiilselt välja kanda. Taylor on siin pildil ilmselt just väljunud väikeselt šopingutuurilt mõnest šikist butiigist.

Huvitav, kui kaua kulus disaineritel sellise glamuurse kunstiteose valmistamiseks? 

Teise riiki teel Taylor on lennureisiks valinud väga mugavad ja stiilsed riided. 

Milline komplekt meeldib sulle kõige enam? 

 

Artikkel on ilmunud ajakirjas Buduaar TEEN.