Reklaam sulgub sekundi pärast

TEADLANE: KUI MESILASED hävivad, sureb 4 aastaga kogu inimkond

David Attenborough, kes on The Blue Planet ja Planet Earth häälekandjaks, hoiatab, et kui mesilased meie planeedil hävivad, siis jääks inimestel vaid neli aastat elada. Arvestades seda, millises suunas maailm hetkel liigub, võib selline asi ühel hetkel ka reaalsuseks saada ning seega kogu inimkonna hävitada.

David Attenborough, kes on The Blue Planet ja Planet Earth häälekandjaks, hoiatab, et kui mesilased meie planeedil hävivad, siis jääks inimestel vaid neli aastat elada. Arvestades seda, millises suunas maailm hetkel liigub, võib selline asi ühel hetkel ka reaalsuseks saada ning seega kogu inimkonna hävitada.

David tõdeb, et inimkonna päästmise nimel ei ole vaja puid kallistama hakata, ent siiski on asju, mida me teha saame. 

Viimase viie aasta jooksul on mesilaste populatsioon kahanenud ühe kolmandiku võrra ning olukorra paranemist antud hetkel näha ei ole. Kuid inimesed saaksid seda muuta mesilasi aidates.

Mesilased surevad välja, sest neil saab energia otsa ja nad ei jaksa enam koju tagasi lennata. Kui inimene näeb oma aias lebavat mesilast, võiks ta lusikatäie valget suhkrut segada veega ning asetada lusikas sellega mesilase lähedale. Nii saab mesilane oma energiavarud taastada ja ta pääseb surmast.

Postitust antud teemal näed ka Davidi Facebooki lehel siin