Reklaam sulgub sekundi pärast

TEADLASED TEGID meeste seksielu kohta ootamatu paljastuse

Mehe jaoks tähendab seks üldises plaanis midagi muud, kui suure armastuse jagamine ja elu lõpuni teineteisele truuduse vandumine. Kui naine vajab armastust selleks, et seks oleks nauditav, siis mees ei vaja midagi muud, kui kuuma keha ja tegelikkuses võib tegu olla ka võhivõõra naisega, sest seks on vaid puhtfüüsiline akt.

Mehe jaoks tähendab seks üldises plaanis midagi muud kui suure armastuse jagamine ja elu lõpuni teineteisele truuduse vandumine. Kui naine vajab armastust selleks, et seks oleks nauditav, siis mees ei vaja midagi muud kui kuuma keha ja tegelikkuses võib tegu olla ka võhivõõra naisega, sest seks on vaid puhtfüüsiline akt.

Vähemalt selline on üldlevinud arvamus meeste ja seksi teemal. Teadlased on aga jõudnud järeldusele, et päris nii see siiski ei ole. Kuni 35. eluaastani kontrollib meest üsnagi tugeval määral tema sugutung ning alateadlik vajadus vallutada uusi jahimaid ja tõestada läbi selle oma mehelikkust. Selle vanuseni saab tõesti väita, et mehe seksielu võrdub puhtfüüsilise vajadusega ehk sooviga seksida võimalikult paljude erinevate naistega.

Hilisemas eas hakkavad aga emotsioonid olulisemat rolli mängima ja mees ei naudi enam seksi võõra naisega nii nagu varem. See muutub igavaks, tühjaks ja mõttetuks aja raiskamiseks. Just selles vanuses tekib mehel vajadus kindla partneri järele ning kui ta selle leiab, siis ei ole tal enam ka soovi üheöösuhteid harrastada, sest enese tõestamise eluetapp on läbitud.

Paratamatu asjaolu on aga see, et mees, kellel jääb nii-öelda sarvede mahajooksmise aeg liiga lühikeseks, kipub ka hilisemas eas oma naist petma.

Mehe seksielu ei ole tema enda poolt kontrollitav seni, kuni tema mõistust kontrollib sugutung ja sellest tulenevalt petavad ka mehed, kes on õnnelikus suhtes. Teisalt mees, kes on läbinud etapi, mil ta vahetas partnereid väga tihti, ei peta oma naist isegi siis, kui neil on tülid ja probleemid.

Allikas: askmen