Reklaam sulgub sekundi pärast

TEE JÄRGI! LAPSEHOIDJA PANI BEEBI endale püksi!

Mõnikord on keerulistele olukordadele lihtsad lahendused. Internetis kogub kuulsust noor lapsehoidja Claudia Sorhaindo, kes pani beebi endale püksi, et saada käed vabaks. Nüüd katsetavad seda tuhanded emmed.

Mõnikord on keerulistele olukordadele lihtsad lahendused. Internetis kogub kuulsust noor lapsehoidja, kes pani beebi endale püksi, et saada käed vabaks. Nüüd katsetavad seda tuhanded emmed.

Alla aastase väikese Ava ema Claudia Sorhaindo postitas Facebooki pildi oma lapsehoidjast, kel on beebi püksis. Claudia kirjutab, et pidi korra välja jooksma ja palus noorel sugulasel last vaadata. Teismelisel lapsehoidjal aga läks kõht tühjaks ja ta soovis teha endale võileiba. Selle asemel, et beebit üksi jätta, torkas ta beebi enda püksi ning tundub, et beebi oli selle asukohaga igati rahul.

Claudia pilt püksis istuva beebiga jõudis internetti ning sealtkaudu ka uudistekanalitesse. Lapsehoidja lihtne idee on kogunud maailmas palju järgijaid. Emad katsetavad seda nippi ja jagavad oma lõbusaid pilte sotsiaalmeedias ning imestavad, et nad ise selle peale tulnud pole.

Kas tuli endalgi soov järele proovida, kui hästi võiks beebi püksi püsida?

Buduaar.ee