Reklaam sulgub sekundi pärast

Teele: kui peale hooldust koju kooki pugima minna, siis…. sentimeetrid ei kao kuskile

Lugedes ükspäev eelmise artikli kommen-taare, üllatas mind üks neist, nimelt „Kuhu ta nüüd kadunud on?“. Ei, armsad lugejad, ma ei ole mitte kuskile kadunud, aga nagu ikka, on tudengite kiiremad ajad semestrite lõpud. Nii ka minul, viimased pingutused enne vahe-aega, et sessil ikka kõikidel eksamitel hästi figureerida.

Selles artiklis jagan teiega veel kaotatatud sentimeetrite numbreid ja räägin ka, mida pistan suhu siis, kui tuleb hirmus magusaisu.

Olen mitmel korral kirjutanud GMT Beauty toodetega keha modelleeriva ja trimmiva toimega massaažist Šivaya salongis ja vetikamähisest Leona Toomi käe all. Nüüd, kus olen seitse nädalat hooldusi nautinud, olen valmis andma teile ka detailsema ülevaate, miks just need hooldused on kehahoolduses viimane sõna.

Terve GMT Beauty toodetega massaaži vältel laman soojendusega massaažilaual. Hooldus algab lümfisõlmi stimuleeriva massaažiga, et keha saaks  liikvele masseeritud ainetega paremini hakkama. Sellele järgneb naha koorimine kolmekordse mõjuga koorijaga: eemaldab surnud naharakud, avab naha poorid ja niisutab samal ajal. Kooriv kreem võetakse maha soojade froteekinnastega.

Järgmiseks sammuks on massaaž Slimming gel'iga just nendele kohtadele, kus on vaja salenevat efekti. Geel tekitab sügaval naha all sooja tunde. Massaž, mida hooldusel tehakse, on võrdlemisi tugev, vaheldumisi lümfitrenaažiga (lümfisõlmede suunas kerge survega). Mõnikord kasutatakse massaažil ka kummist kuppusid, mis annavad vaakumefekti - see on kasulik, kuna aitab soodustada lahti masseeritud ainete äravoolu. GMT Beauty Slimming gel on eriline ka seetõttu, et sisaldab endas tripeptiide, mis kujutavad endast mikroosakesteks lõhustatud valgumolekule. Sellised mikromolekulid pääsevad rasvarakkude sisse, võttes kaasa teised geelis olevad ained ja mõjuvad seega rasva lahustades. Iga töödeldud kehaosa kaetakse kilega, peale pannakse kuum käterätik, et protseduur veelgi intensiivsemalt mõjuks.

Igale inimesele lähenetakse hooldusel personaalselt: seal, kus on vaja nahka trimmida, tehakse teistsugune massaaž Toning gel'iga. Toning Gel tekitab nahal külma tunde. Massaažis kasutatakse palju pigistavaid, näpistavaid ja kloppivaid võtteid. Nii tõmbub nahk salenenud keha ümber kiiremini kokku. Esimene kord võib hooldus olla pisut valus, kuid nahk harjub sellega üpriski ruttu. Ja eks ütluses „Ilu nõuab ohvreid“ ole oma tõetera sees. Samas on oluline meeles pidada, et ükskõik kui hea kehahooldusega tegemist ka poleks, miski ei muutu ilma toitumis- ja liikumisharjumuste muutmiseta. Kõik peab olema tasakaalus, kui peale hooldust koju kooki pugima minna, siis võib kindel olla, et sentimeetrid ei kao kuskile. 

Hoolimata sellest, et minu toidukorrad on kõik läbimõeldud, tabab mind vahel ikkagi nii suur magusaisu, et sooviks terve tahvli šokolaadi ära süüa. Õnneks ei ole seda veel juhtunud. Kui mul tõesti on väga suur magusisu, olen enda jaoks välja mõelnud kombinatsiooni puuviljadest ja vahukoorest. Viilutan lemmikpuuviljad (mango, banaan, mandariin/apelsin) ja segan vahustatud vahukoorega. Kusjuures vahukoore hulka ma suhkrut ei pane. Minu treeneri Kristjani meelest on see samuti täiesti okei magustoit.

Arctic Spordiklubi treeningute kohta veel nii palju, et võrreldes sügisega jõuan ma nüüdseks kaks korda rohkem kätekõverdusi teha :D. Minu jaoks on see suhteliselt suur saavutus, kuna käed on mul võrreldes ülejäänud kehaga nõrgemad.

Minu alanenud mõõdud:
Taljelt on kadunud     -3 cm
Puusadelt                -14 cm
Reielt                       -3,5 cm
Käsivarrelt              -1,5 cm

Kaal 82,0 kg

 

Ilusat jõulukuud,

Teele