Reklaam sulgub sekundi pärast

Teele: parim viis kiusatustega toime tulla on neile aeg-ajalt järele anda

Eelmisel nädalal õnnestus mul tänu Buduaarile ja GMT Beuty-le käia Lätis. Selles artiklis kirjutangi teile oma külaskäigust Riias asuvasse kliinikusse 4 Dimensija. Samuti on nii mõnigi lugeja tundnud huvi, kuidas võitlen kiusatustega, seega peatun ka sellel teemal.

Kui Krista Buduaarist esmakordselt mulle helistas ja teatas, et soovib minuga Riia kliinikusse diagnostikale minna, olin üpriski üllatunud. Ma polnud kunagi taolisest uuringust kuulnud. Loomulikult haarasin sülle kukkunud võimalusest kinni. Riias võttis mind vastu dr Guna Havensone, kes küsis minult erinevevaid küsimusi varasema ja ka praeguse elustiili ning üldise tervisliku seisundi kohta. Mõneti meenutas temaga kohtumine perearsti visiiti. Doktor tegi mulle põhjaliku ülevaatuse: mõõtis naha kuivust, vaatas üle minu keha ja hiljem nii öelda ’’kirjutas välja’’ mulle tooted, mida pean hakkama regulaarselt kasutama. Dr Guna mõõtis ära ka minu keha ümbermõõdud, mida jagan teiega jaanuaris, kui olen ka teist korda kliinikus ära käinud. Samuti oli reisi eesmärgiks välja selgitada just minu keha iseärasusi arvestades, milliseid protseduure vajan edaspidi. Hiljem GMT toodete maaletooja Jaan Saarega juttu vestes sain aru, kui oluline on tegelikult hoolikalt läbi mõelda, milliseid protseduure ilusalongis võtta, et tagada maksimaalne tulemus. Ma ei ole kunagi kogenud nii personaalset lähenemist, mis keskenduks minu keha ja selle vajaduste arvessevõtmisega nii põhjalikult.

 

Eelmisel nädalal õnnestus mul tänu Buduaarile ja GMT Beuty-le käia Lätis. Selles artiklis kirjutangi teile oma külaskäigust Riias asuvasse kliinikusse 4 Dimensija. Samuti on nii mõnigi lugeja tundnud huvi, kuidas võitlen kiusatustega, seega peatun ka sellel teemal.

Kui Krista Buduaarist esmakordselt mulle helistas ja teatas, et soovib minuga Riia kliinikusse diagnostikale minna, olin üpriski üllatunud. Ma polnud kunagi taolisest uuringust kuulnud. Loomulikult haarasin sülle kukkunud võimalusest kinni. Riias võttis mind vastu dr Guna Havensone, kes küsis minult erinevevaid küsimusi varasema ja ka praeguse elustiili ning üldise tervisliku seisundi kohta. Mõneti meenutas temaga kohtumine visiiti perearsti juurde. Doktor tegi mulle põhjaliku ülevaatuse: mõõtis naha kuivust, vaatas üle minu keha ja hiljem nii öelda ’’kirjutas välja’’ mulle tooted, mida pean hakkama regulaarselt kasutama. Dr Guna mõõtis ära ka minu keha ümbermõõdud, mida jagan teiega jaanuaris, kui olen ka teist korda kliinikus ära käinud. Samuti oli reisi eesmärgiks välja selgitada just minu keha iseärasusi arvestades, milliseid protseduure vajan edaspidi. Hiljem GMT toodete maaletooja Jaan Saarega juttu vestes sain aru, kui oluline on tegelikult hoolikalt läbi mõelda, milliseid protseduure ilusalongis võtta, et tagada maksimaalne tulemus. Ma ei ole kunagi kogenud nii personaalset lähenemist, mis keskenduks minu keha ja selle vajaduste arvessevõtmisega nii põhjalikult.

Eelpool kirjeldatud kehadiagnostika põhjal hakkan Tallinnas käima kahel erineval protseduuril. Nendeks protseduurideks sai valitud massaaž salendava efektiga ja keha mähkimine merevetikatega. Esimest protseduuri hakkan saama ilusalongis Shivaya ja teist ilusalongis Siluett. Kuna ma ei ole kunagi läbinud ühtegi kuuri, siis saab see olema minu jaoks täiesti esmakordne kogemus. Ootan põnevusega ja annan ka teile, armsad lugejad, oma käekäigust teada.

Minu käest on küsinud nii tuttavad kui ka teie, buduaarikad, kuidas saan hakkama tekkinud kiusatustega. Loomulikult on mul neid tekkinud. Näiteks üks kindel pood valmistab minu lemmikrummikooke ja mul oli eelmine nädal nii suur kiusatus sinna poodi sattudes üks karp endaga kaasa haarata. Aga ei, mõtlesin hoolega järele ja leidsin, et mul pole seda siiski vaja. Ostsin hoopis pähkleid. Aga muidugi, ega ma iga kord nii tugev ei ole. Parim viis kiusatustega toime tulla on neile aeg-ajalt järele anda. Nii ongi mõnikord minu suhu ikkagi ka komm tee leidnud. Aga seda ainult üks korraga ja see peab ikka väga hea komm olema! Tähtis on pidada piiri ja mitte end kommikarbi taha ära unustada.

Kommentaariumist lugesin, et nii mõnigi lugeja on alustanud võitlust ülekaaluga koos minuga, aga siis rajalt kõrvale kaldunud. Pole hullu, kõrvalekaldumisi ikka juhtub, tähtis on leida endas taas motivatsioon!

Kaal 85,9 kg

 

Tervitades,

Teele