Reklaam sulgub sekundi pärast

TEISMELINE TÜDRUK ÄRKAS suure kõhuga ja tund aega hiljem sünnitas lapse

19-aastase Emmalouise Leggateni elu muutus ühel hommikul radikaalselt. Nimelt ärkas teismeline tüdruk üles ning avastas, et tema kõht on öö jooksul meeletult paisunud. Kõigest 45 minutit hiljem tõi ta ilmale lapse, kirjutab Metro. 

Leggateni sõnul oli rasedus tema jaoks suureks üllatuseks, sest ta kasutas beebipille. Lisaks sellele polnud tüdrukul mingeid rasedussümptomeid ning enne kõnealust hommikut polnud tal ka kõhtu ees. 

"Kõht kasvas mulle konkreetselt ühe ööga. Vanaema oli kindel, et ma olen rase. Teel haiglasse tuli ka lootevesi ära ning sünnitasin tütre Ciara juba autos," rääkis Leggaten.

Tüdruk sõnas, et kõige suuremat muret valmistas talle beebi tervis. Õnneks oli tütrega aga kõik kõige paremas korras. Olukorraga leppimine võttis Emmalouisel aga aega. "See oli mulle suur üllatus ja tuleb tõdeda, et olin juhtunu pärast natukene šokis. Õnneks oli pisikesega kõik korras ning see oli meile suureks kergenduseks," lisas ta. 

Arstid ei ole siiani osanud selgitada, miks Leggateni kõht ei kasvanud või miks tüdruk terve raseduse ajal kordagi beebi liigutusi ei tundnud. 

Praegu elab perekond normaalset elu. Rohkem lapsi hetkel aga siiski plaanis ei ole ning seetõttu käib Leggaten regulaarselt rasedusteste tegemas.