Unusta keedetud, frititud ja praetud pelmeenid. Anna sõnale pelmeen teine tähendus ning küpseta neid teistmoodi. Üllatad nii teisi kui ka iseennast! Ahjupelmeenid mozarellaga Unusta keedetud, frititud ja praetud pelmeenid. Anna sõnale pelmeen teine tähendus ning küpseta neid teistmoodi. Üllatad nii teisi kui ka iseennast! Ahjupelmeenid mozarellaga Vaja läheb: 300g pelmeene1 sibul1 porgand4-5 kirsstomatit3 dl vahukoortvärsket basiilikutrohkelt mozarellat1 munasoola-pipartpaprikapulbritjahvatatud tsillit Valmistamine: Prae pelmeenid võis kuldpruuniks. Klopi muna ja vahukoor lahti. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Vürtsi lisamiseks raputa sisse ka jahvatatud tsillit. Paprikapulbrit kasuta niipalju, et kooresegu oleks mõnusalt punakas. Haki sibul ja porgand ribadeks ning sega pelmeenidega. Kuumuta paar minutit ning vala ahjuvormi. Kalla peale koore-munasegu ning aseta peale pooleks lõigatud kirsstomatid ning väikesteks kuubikutkeks hakitud mozarella. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 20-25 minutit. Serveerimisel rebi peale värsket basiilikut. Toredat pelmeeninaudingut! Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja [gallery ids="1935755,1935762"]
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda