Reklaam sulgub sekundi pärast

TELEAJAKIRJANIK KEILI SÜKIJAINEN lahkub TV3-st

Armastatud uudisteankur Keili Sükijainen teatas täna läbi sotsiaalmeedia, et tema teekond telekanalis TV3 ja saates "Seitsmesed uudised" saab pärast kuut aastat läbi.

"Täna täpselt 3 aastat tagasi anti mulle võimalus esimest korda kaamera ette tulla, et otseeetris saadet juhtida. Kui minu teletee 6 aasta eest TV3 Seitsmeste Uudiste uksest sisse astudes algas, poleks ma ealses uskunud, et nii lühikese ajaga võib saada ühest noorest reporterist üleriigiliste uudiste saatejuht," kirjutas Keili Facebookis. 

Ta jätkas: "See on olnud pöörane teekond täis uskumatuid seiklusi, unustamatuid õppetunde ja inimesi, kes jäävad alatiseks minuga. Palju on naerdud, aga valatud on ka nii mõnigi pisar. Ma tänan kõiki, kes on seda teed koos minuga käinud ja olnud olemas hetkedel, kui seda vajasin.

Pärast ühte kõige raskemat otsust minu elus, pean teatama, et juuni lõpus on minu viimane Seitsmeste tööpäev. Ma hüppan pea ees tundmatusse, sest vahel on edasiliikumiseks vaja teha samm tagasi ja võtta veidi aega, et aru saada, kuhu suunas on õige järgmiseks astuda."

Keili annab postituses ka mõista, et on avatud kõikidele huvitavatele pakkumistele, olgu need siis teles või hoopis kuskil mujal.