Reklaam sulgub sekundi pärast

Telenägu Kee Abel: olen käinud ka 100 krooniga väljas ja veetnud suurepärase õhtu!

Telenägu Kee Abel vahetas töökohta - neiu on nüüdsest Club von Überblingeni juhataja assistent ning ühtlasi töötab ka baaris. Uurisime Kee käest, kui tihti talle endale meeldib pidutseda ning mis on summa, millega tänapäeva noored klubis hakkama saavad.

Telenägu Kee Abel vahetas töökohta - neiu on nüüdsest Club von Überblingeni juhataja assistent ning ühtlasi töötab ka baaris. Uurisime Kee käest, kui tihti talle endale meeldib pidutseda ning mis on summa, millega tänapäeva noored klubis hakkama saavad.

Kee tunnistab, et väljas meeldib talle tihti käia, peaaega et igal nädalavahetusel. Samuti tunnistab ta, et on õnnelik, olles nõrgem sugupool, kuna tänu sellele ei pea ta ise nii palju raha väljaskäimisele kulutama. „Ma arvan, et iga naine on kogenud seda, et mehed klubides ikka välja teevad, kuid ma arvan, et minu kõige suurem summa, mida olen nädalavahetusel kulutanud, on kuskil 1500 krooni, tunnistab neiu. Pidu ise nägi Kee sõnul välja selline: „Kaks päeva veetsin meeldivalt aega  koos sõpradega ja reisisin ringi... tavaliselt nii palju raha ikka ei kuluta.“ 

Rääkides alampiirist, millega klubides hakkama saab, leiab Kee, et see oleneb eelkõige sellest, kuhu minna. „Määrav on seegi, kas oled eelnevalt võtnud kodus mõned joogid... Kui minna lihtsalt välja ja hakata pidutsema, kulub kindlasti rohkem raha, võrreldes sellega, kui oled eelnevalt kodus juba oma pidutsemist alustanud,“ leiab ta. 

Kuludest arvab ta, et need võivad jääda seinast-seina, sõltuvalt eelkõige klubist ning sellest, kui suurel määral ning millist pidu soovitakse. „Kindlasti ma ei ütle, mis on alampiir ja mis on liig. Seda lihtsalt ei saa öelda, kuna iga inimese rahalised võimalused on erinevad. Kui on, mida kulutada, kulutad ka rohkem, ja kui ei ole, siis kulutada ei saa... Mina olen käinud ka 100 krooniga väljas ja veetnud suurepärane õhtu,“ räägib Kee Buduaarile.



Buduaar.ee