Reklaam sulgub sekundi pärast

TERVISEFESTIVAL juba 9.–10. novembril T1 Mall of Tallinn keskuses

Kui oled huvitatud enda ja lähedaste tervisest ja sisemisest tasakaalust, kutsume sind osalema Tervisefestivalile, mis toimub juba 9.10. novembril T1 Mall of Tallinn keskuses. Sisukaid esinejaid ja kõnekaid teemasid leiab nii hingele, kehale kui vaimule.

Kuidas elada 100+ aastat? Kuidas kaitsta end kriitiliste haiguste eest ja elada stressi- ning hirmuvabalt? Kuidas hoida pereõnne ja kasvatada tugevaid lapsi? Kuidas toit mõjutab seda, kes sa oled ning kuidas teha õigeid valikuid? Tervenemise edulood, uued tervisetooted ja tulemuslikud lahendused jõuavad kahepäevasel festivalil tuhandete külastajateni.

Tervisefestival vallutab suure osa majast ning kaasa löövad ka keskuse kauplused ja toidukohad, tehes teemakohaseid eripakkumisi. Neljandal korrusel Cinamoni kinosaalis toimuvad tasulised loengud, mis on jagatud erinevateks teemaplokkideks. Piletimüük Cinamoni lehel algab 1.oktoobril ning kohtade arv on piiratud. 

Tasulistel loengutel saab kuulata lisaks mitmele välismaisele üllatusesinejale ka kodumaiste tunnustatud ekspertide soovitusi. Teiste seas jagavad oma mõtteid arst-resident Evelin Ilves, toitumisterapeut Dr.Adik Levin, arst, ravipaastu ja loodusravi spetsialist dr Natalia Trofimova, ensearengu motivaator Kaidi Karilaid, alternatiivravija Mai-Agate Väljataga, psühholoog Kadri Troost ja mitmed teised oma ala tipud. 

Tasuta sisukat programmi on võimalik kuulata Tervisefestivali pealaval, kus astuvad üles nii meditsiiniteadlased, alternatiivmeditsiini gurud, tervisetoodete pakkujad kui inimesed, kes on alistanud mõne tõsise terviseprobleemi. Esimesel ja teisel korrusel asub tervisefestivali müügiala, kuhu on võimalik broneerida müügiplats, et oma toodet tutvustada ja müüa. Lisaks toimuvad keskuse erinevates ruumides töötoad.

Tervisefestivali programm ja osalejate nimekiri avaldatakse nii FB ürituse lehel kui www.tervisefestival.ee lehel alates 1. oktooobrist.

Tervisefestival on külastajatele tasuta (v.a Cinamoni kinos toimuvad loengupaneelid).