Reklaam sulgub sekundi pärast

TEST: VAATA, KAS SINUL on Anu Saagimi sündroom

Pealkirja lugedes tekib esmalt kindlasti küsimus, et mida see Anu Saagimi sündroom endast üldse kujutab? Tegelikult on tegu üsnagi põneva väljendiga, mis on kuulsate Eesti inimeste enda loodud ning täpselt samamoodi on olemas ka fotograaf Toomas Volkmanni nimeline sündroom. Need kaks sündroomi on teineteise täielikud vastandid, ent enamustel inimestel on need mõlemad täiesti esindatud.

Pealkirja lugedes tekib esmalt kindlasti küsimus, et mida see Anu Saagimi sündroom endast üldse kujutab? Tegelikult on tegu üsnagi põneva väljendiga, mis on kuulsate Eesti inimeste enda loodud ning täpselt samamoodi on olemas ka fotograaf Toomas Volkmanni nimeline sündroom. Need kaks sündroomi on teineteise täielikud vastandid, ent enamikul inimestel on need mõlemad täiesti esindatud.

Anu Saagimi sündroom tähendab pidevat vajadust kodust välja saada ja pidutseda või niisama mõnda põnevat sündmust nautida. Peaasi et kodus istumist ja üksiolemist ei ole - kui sul on need sümptomid, siis on sul antud hetkel Anu sündroom. Loomulikult on Anu sündroom iseloomulik just naisele endale ja sealt see alguse saigi. 

Kui sa aga eelistad kõigele muule kodus olemist ja niisama rahu ja vaikuse nautimist, siis oled sa ilmselt kuulsa Volkmanni sündroomiga nakatunud. Soov toast välja minna puudub ja seltskonnas olemisest absoluutselt puudust ei tunne, küll aga meeldib selle sündroomiga inimestele vaikselt omaette tööd nokitseda. Mis seal salata - Volkmanni sündroom on eelkõige loominguliste inimeste olemusele iseloomulik ning just täpselt selline mees ongi mainekas fotograaf Toomas ise.

Tavaliselt kipuvad need kaks huvitavat ning üsnagi eriskummalist sündroomi vahelduma.

Kumb sündroom sinul praegu on?