Reklaam sulgub sekundi pärast

Tiina Talumees esitleb oma uut kollektsiooni Arensburg hotelli päikeseterrassil

Laupäeval,  3. augustil saab Arensburg Boutique hotelli päikeseterrassil lisaks õhtusöögile nautida ka kaunist moodi, sest Tiina Talumees presenteerib kõikidele külalistele väikeseeria brändi TIINA by Tiina Talumees uut sügiskollektsiooni ning show lõpetavad aktuaalsed suvekollektsiooni mudelid.

Laupäeval,  3. augustil saab Arensburg Boutique hotelli päikeseterrassil lisaks õhtusöögile nautida ka kaunist moodi, sest Tiina Talumees presenteerib kõikidele külalistele väikeseeria brändi TIINA by Tiina Talumees uut sügiskollektsiooni ning show lõpetavad aktuaalsed suvekollektsiooni mudelid.

Hiljem on võimalik kohapeal avatud pop-up poest neid tooteid endale soetada.

Väike ja privaatne Arensburg Boutique hotell asub Saaremaal Kuressaare vanalinna peatänaval. Juba seitsmendat aastat toimuvad Arensburgis kaunid kontserdid ja üritused, mis paljudele hinge pugenud. Seekord üllatatakse esmakordselt sümbioosiga suurepärasest moest, toidust ja muusikast.

TIINA by Tiina Talumees on väikeseeria bränd, mille puhul  valmivad tooted  ka erinevatesse suurusnumbritesse. Tegu on Tiina Talumehe enda  rõivakogemusel baseeruva brändiga ehk aegade jooksul on tekkinud disaineril palju lemmikuid, mis loovad tervikliku ja toimiva riidekapi. Kollektsioonid koosnevad väga praktilistest  ja palju kasutusvõimalust  pakkuvatest drapeeritud jersey-kleitidest. Kleidid ongi suunatud elegantsi hindavale, haritud ja sotsiaalselt aktiivsele naisele, kes tunneb huvi moe ja disaini vastu. 

Bränd näeb oma kliendina stiilitundlikku naist, kelle igapäevane töökeskkond eeldab tavapärasest pilkupüüdvamat ja isikupärasemat riietust, mis garanteerib šiki välimuse  nii päeval kui ka õhtul.

Rõivabränd TIINA kollektsioonid baseeruvad ajatul klassikal, mida on kergelt puudutatud ka hetke moetrendidega. 

TIINA erineb suuresti disaineri piduhõngulistest couture-kollektsioonidest, seda just oma praktilisuse, kasutusvõimaluste ja ka soodsama hinna poolest. Toodete hinnad jäävad vahemikku 145-270 eurot.

Valmistooteid saab osta Talumehe stuudiost aadressil Rotermanni 5/Roseni 10 ja 3. augustil Arensburg hotellist kohapeal.

Uues TIINA sügiskollektsioonis on mugavad, elegantsed ja kohati ka pidukikud jersey-kleidid, värvideks sügisesed mahedad pooltoonid. Kooslusest ei puudu must, dominantselt aga särab lipupunane. Lisainfot vaata siit 

Üritus toimub Arensburgi päikeseterrassil laupäeval, 3. augustil algusega kell 18.00.

Musitseerivad Maria Väli (vokaal) ja Britta Virves (klaver).

Kolmekäigulise õhtusöögi, show ja kontserdi pilet on 32 eurot (sisaldab tervitusšampanjat ja tasuta sissepääsu ööklubisse Privilege).

Kontserdi ja moe-show pilet on 10 eurot (sisaldab tervitusšampanjat ja tasuta sissepääsu ööklubisse Privilege).

Info ja broneerimine numbril 4524707,  [email protected].

 

 

[gallery ids="3025767,3025919"]