Reklaam sulgub sekundi pärast

Tiina Talumehe riidekapis on kleite igaks hooajaks

Tiina Talumees on armastatud moekunstnik, kellele on pühendatud Buduaari kevadnumbri stiilipäevik. Tiina jagab lugejatega, milliseid moevalikuid ta ise teeb ning räägib lähemalt oma isiklikust garderoobist. Samuti saad teada, milliseid ilutooteid ja parfüüme Tiina armastab. Otseloomulikult annab Tiina ka moenõu, mida peaks riietumisel sel kevadel arvesse võtma.

Tiina Talumees on armastatud moekunstnik, kellele on pühendatud Buduaari kevadnumbri stiilipäevik. Tiina jagab lugejatega, milliseid moevalikuid ta ise teeb ning räägib lähemalt oma isiklikust garderoobist ning tunnistab, et armastab kleite, sest neid on kerge kombineerida. Tiinal jagub kleite igaks hooajaks.

Kui tihti lisandub su garderoobi midagi uut? Viimasel ajal õnneks tihti. Mulle meeldib riietega katsetada ja ei näe põhjust, miks ma disainerina ei võiks ilusaid riideid kanda. Lasen endale hea meelega, kui vähegi aega on, stuudios midagi õmmelda. Seda juhtub umbes kord kuus.

Milliseid esemeid on su garderoobis enim? Ikka kleite. Kõikideks hooaegadeks. Mulle meeldib kleit, seda pole vaja millegagi kombineerida. Seelikute, pükste ja kardiganide puhul peab alati mõtlema, kuidas neid kokku sobitada. Kleit on kompaktne ese – piisab, kui valida juurde head sukad ja õiged ehted.

Kuivõrd kannad mugavaid rõivaid à la teksaseid? Mul käib see hooti – mõnikord kannan neid päris tihti. Mulle meeldib teksaseid jakkidega kombineerida, isegi rätsepajakkidega. Lisaks kannan sinna juurde julgemaid ehteid ja miksin nii erinevaid stiile.

Täispikka intervjuud Tiinaga loe värskest Buduaari kevadnumbrist!

 

 

Buduaar.ee