Reklaam sulgub sekundi pärast

“TINDERIST LEITUD MEES osutus totaalseks pervoks!”

"Ma ei saa aru kas tänapäeval enam üldse normaalseid mehi pole või lihtsalt mina satun koguaeg mingite nõmedate pervode peale? Alguses on kõik tore ja hea, aga lähemalt tutvudes on kõik senised mehed osutunud totaalseteks pervodeks. 

Näiteks soovis üks endale naist, kes ennast ei peseks ja kelle allkorrus lõhnaks tuunikala järele. Te kujutate ette, et üks enesest lugupidav ja enda eest hoolitsev naine ei pese ennast? No mina igastahes ei kujuta. Siis tutvusin ühe mehega, kes tahtis, et ma teda voodis issiks kutsuksin. Ilmselgelt ei saanud ka sellest suhtest asja. 

Ka hiljuti õnnestus mul komistada järjekordse pervo peale. Tutvusin temaga Tinderis. Alguses oli kõik tore ja hea. Käisime kinos ja niisama väljas söömas. Tundus väga haritud ja tark mees. Ka välimuselt oli ta väga mehelik ja kena. Ütleksin, et tundsin tema vastu tõmmet esimesest silmapilgust alates, aga kuna kumbki meist ei tahtnud asjaga kiirustada, siis suudlustest me esialgu edasi ei läinud. 

Eelmisel nädalal kutsus mees mind siis lõpuks enda poole ja võtsin ta kutse vastu. Oligi aeg teada saada, milline ta siis lõppude lõpuks voodis on ja kas seks on hea või tuleks see suhe ka siiski maha matta. Ilma toimiva seksita mina kahjuks suhet ette ei kujuta. 

Jõime alguses niisama veini ja rääkisime juttu, siis aga hakkasime suudlema ning juba krabasime teineteiselt riideid seljast. Ühtäkki ütles mees, et ta tahaks mulle midagi näidata ja kuna ma olen nii suurepärane naine ning ta kujutab minuga ühist tulevikku, siis oleks aus, kui ma tema fetišist teaksin. Okei, see juba ehmatas ära, aga ma ei osanud aimatagi, mis sellele järgneb. 

Ma mõtlesin, et äkki on tal mingi varvaste lakkumise fetiš või mõni selline leebem kiiks... Mees viis mind siis ühe toa juurde ja lükkas ukse lahti. Ma poleks ealeski oodanud, et mis sealt avaneb. Nimelt oli terve tuba sisustatud beebitoaks ja keset tuba oli suur võrevoodi. Seal leidus suuri mähkmeid, kõristeid, pehmeid mänguasju jne. Mees tunnistas, et talle meeldib riietuda beebiks ja ta naudib, kui naine tema eest hoolitseb, talle rinda annab ja tal mähkmeid vahetab. 

Mul vist vajus suu maani lahti ja ma ei osanud talle midagi vastata. Tagurdasin toast välja, krahmasin oma riided ja põgenesin tema juurest. Vabandage, aga mulle sellised rõvedused ega kiiksud ei meeldi. See mees on üritanud minuga küll kontakti otsida, aga ma ignoreerin teda ja kustutasin ka tema numbri oma telefonist. Ma ei saa iialgi võtta tõsiselt meest, kellele meeldib mähkmetesse s*ttuda ja tunneb vajadust ennast beebiks riietada. 

Ma ei saa aru kus on tänapäeval normaalsed mehed? Miks kõik sellised nõmedad pervod olema peavad? Ei pea vist mainima, et mõneks ajaks on mul Tinderist küll kopp ees!"

 

Buduaarile Maarja