Reklaam sulgub sekundi pärast

TÕDE ON KOORUNUD: 6 põhjust, miks naisi valede meeste poole tõmbab

Pole midagi hullemat, kui armumine valesse inimesesse. See on valus ja toob endaga palju halba kaasa. Ometigi juhtub seda tihti. Siin on kuus põhjust, miks naised armuvad meestesse, kes neile haiget teevad. 

Pole midagi hullemat kui armumine valesse inimesesse. See on valus ja toob endaga palju halba kaasa. Ometigi juhtub seda tihti. Siin on kuus põhjust, miks naised armuvad meestesse, kes neile haiget teevad. 

Ta on atraktiivne 

Esmakohtumisel märkame alustuseks ju ikka teise inimese välimust. Kui ta välimus niidab su jalust, siis pole ime, et tema vastu tõmmet tunned. 

Oled ebakindel

Võibolla on enamik sinu sõpradest juba kindlas suhtes? Võibolla tundub sulle, et vajad enda kõrvale kedagi. Ehk oled lihtsalt kurb, et oled endiselt vallaline? Ebakindlad inimesed on tihti meeleheitel ja nende jaoks tundub iga variant hea valikuna. 

Sa ei tea, milline on hea suhe

Sa pole oma elus näinud, milline üks õige ja tervislik suhe välja näeb. Valid muudkui valesid inimesi seepärast, et sa lihtsalt ei tea, milline üks hea mees olema peab. 

Ta on eriline

Vastandid tõmbuvad, aga nad ei abiellu ega ela elu lõpuni õnnelikult koos. See, et sa pole kunagi varem kedagi temasarnast kohanud, ei tähenda, et ta see õige on. 

Ta teeskleb kedagi teist

Ta võidab su südame ja siis koorub selle imelise mehe nahast välja hoopis keegi võõras. Keegi, kes teeb haiget ja kes ei hooli. 

Ta oskab hästi veenev olla

Sinu sisetunne ütleb algusest peale, et ta pole sinu jaoks, aga ta saab ju sinu perekonnaga hästi läbi ja sa meeldid tema sõpradele. 

womenworking.com