Reklaam sulgub sekundi pärast

Tõehetke võitja Geiti: sain tänu tõehetkele võimaluse näidata ennast sellisena nagu olen!

Buduaari tõehetke seekordne võitja on 20-aastane Geiti Tartust, kes võitis endale Aqua spaa paketi kahele koos ööbimisega. Geiti õpib Tartu kunstikoolis neljandat aastat kujundusgraafiku erialal ja on õnnelikus suhtes. Meie pihitoolis tunnistas ta üles, et talle on seksi eest raha pakutud ning on mängulises kontekstis oma kallimat löönud. Buduaar uuris Geitilt, kuidas mõjutas tõehetkes osalemine tema elu ja kui tõsiselt võtab neiu üldse netikommentaare.

Buduaari tõehetke seekordne võitja on 20-aastane Geiti Tartust, kes võitis endale Aqua spaa paketi kahele koos ööbimisega. Geiti õpib Tartu kunstikoolis neljandat aastat kujundusgraafiku erialal ja on õnnelikus suhtes. Meie pihitoolis tunnistas ta üles, et talle on seksi eest raha pakutud ning on mängulises kontekstis oma kallimat löönud. Buduaar uuris Geitilt, kuidas mõjutas tõehetkes osalemine tema elu ja kui tõsiselt võtab neiu üldse netikommentaare.

1. Millist head või halba kriitikat sa said?

Enamasti tuli see tuttavatele üllatusena, kuna ma tegelikult pole selline, kes väga kuskil end esile tahaks tõsta. Sain märkusi heade ja asjalike vastuste või lihtsalt mõnusa lugemise eest. Kahtlustan, et kindlasti on ka tuttavate seas inimesi, kes ei suhtu sellesse kõige tolerantsemalt ning on mille kallal vinguda, kui ainult otsid, aga seni pole keegi midagi ütlema tulnud. Üldiselt pole sel ka mingit tähtsust, kuna igaüks tõlgendab minu vastuseid oma moodi ja loeb välja seda, mida tema kõige rohkem näha tahab.

Suure üllatusena tuli aga positiivset tagasisidet inimestelt, kes Buduaari turul mind kogemata ülesse olid leidnud ning kasutajanimega paralleele olid tõmmanud. Seega jah, negatiivset pole keegi mulle siiamaani nina alla hõõruma tulnud, aga arvan, et see tuleb ka sellest, et ma pole eriti põhjust andnud selleks. Võrreldes enda vastuseid teiste tõehetkes osalenutega, tundub, et ma olen üsna kukupai ning mõnes mõttes ka igav. Tõehetke eesmärk on paljastada minust midagi, mida keegi veel ei tea. Eks seal kindlasti on midagi, mis kellegi jaoks uus, aga üldiselt pole mul mingeid räpaseid saladusi, mida ma endast paljastada saaks. Üritan elada võimalikult audentselt, et ei peaks häbi tundma enda tegude pärast või varjama midagi. Samas seejuures aksepteerida end selliste vigadega, mis pole eriti kiiduväärt. On see siis teistele meeltmööda või mitte.

2. Kuidas mõjutas tõehetkes osalemine sinu elu?

Tõehetkes osalemine minu elus väga suuri muutuseid otseselt pole esile toonud. Pigem on ilmselt muutus sisemine. Sain enda jaoks ka veel lahti mõtestada erinevaid teemasid end analüüsides ning arvan, et teistele enda avamine sellisena nagu olen, on kindlasti ka natuke rohkem julgust juurde andnud. Võimalik, et see on muutnud inimeste seisukohti või ettekujutust minust inimesena, kallutades seda siis rohkem positiivse või negatiivse poole, kuidas kellelegi.

3. Kui tõsiselt võtad sa netikommentaare?

Ise lugesin kommentaare enda artikli kohta sõbrannadega koos ning seda väga pinnapealselt. Võtsin kõik head sõnad vastu ning tore, kui sain kellelegi meelelahutust pakkuda või midagi endast anda, aga negatiivsele väga tähelepanu ei pööranud või ei jäänud need meelde lihtsalt. Kuna olen inimene, kes püüab rohkem positiivset. Eks igaühel on vabadus end kommenteerides välja elada ning kui kedagi tõesti teeb õnnelikuks kellelegi halvasti ütlemine, siis palun väga, laske käia. Üldiselt siiski leian, et netikommentaarid ei mõjuta otseselt kedagi.

Sain võimaluse ennast analüüsida ja end näidata sellisena nagu olen. Tänu sellele olen kindlasti enesekindlam. Boonusena sain veel suurepärase tasuta pääsme spaasse. Seega hetkel näen ainult võite ning põhjust osaluses kahetsemiseks kindlasti pole.

Geiti ankeeti saad lugeda siit

 

Buduaar.ee