Kellele meist ei meeldiks hamba all mõnusalt krõmpsuvad ja värsked soolakurgid? Kurke saab kasutada lisandina mitmete toitude juurde või süüa ka niisama. Veebileht Soppa365 pani kirja ühe tõeliselt lihtsa ja hea retsepti. Vaja läheb: Väikeseid värskeid kurke Jämedat soola ja suhkurt (1 liitri vee kohta arvesta 1,5-2 supilusikatäit jämedat soola ja pool supilusikatäit suhkrut) Mustsõstralehti Mädarõikalehti Tillioksi Küüslauguküüsi Vett Tee nii: Pese kurgid hoolikalt jooksva vee all. Seejärel pane vesi piisavalt suurde nõusse, lisa sool ja suhkur ja lase segul keema minna. Hoia keskmisel kuumusel ja sega seni kuni sool ja suhkur on täielikult lahustunud. Võta segu tulelt ja lase sellel maha jahtuda. Lao klaaspurki kõik muu: pane kõige alla küüslauk, seejärel lehed, nende peale aseta kurgid ja alusta jälle otsast. Kõige pealmiseks kihiks jäta samuti till ja lehed. Kui vesi on jahtunud, vala see aeglaselt kurkidele peale. Aseta purk ööpäevaks külmkappi. Head isu!
Grete Kuld — FOTO: Grete Kuld/Instagram Ilu ja mood SÄRTSAKAS KAADER: Grete Kuld näitas, milline ta 14 aastat tagasi välja nägi
Maskis laulja saatetegelased — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ teises saates on luksust, võluloomi ja nuustikuid!
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?