Korralikult šokolaadine brownie on iga tõelise šokohooliku unistus. Šokolaadiruudud lähevad seistes ainult paremaks – need on head nii toasoojalt kui ka külmkapikülmalt. Õnnestunud brownie tunneb ära selle järgi, et küpsetis on pealt krõbe, aga seest niiske, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: 200 g tumedat šokolaadi 200 g võid 2 dl suhkrut 2 dl nisujahu 2 tl vanillisuhkrut 3 kanamuna Pähklivõikate: 100 g maapähklivõid 2 spl suhkrut Tee nii: 1. Sulata või keskmisel kuumusel ja lisa sisse tükeldatud šokolaad. 2. Lisa ülejäänud ained ja sega hoolikalt. 3. Sega omavahel maapähklivõi ja suhkur. 4. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga ja vala segu sinna sisse. Seejärel vala peale maapähklivõikate. 5. Küpseta 175 kraadi juures umbes pool tundi, aga jäta brownie keskelt niiskeks.
Kaisa ja Raigo Kuusnõmm — FOTO: Ardo Kaljuvee Pere ja kodu ERATREENER KAISA KUUSNÕMM unistusest abikaasa Raigo Kuusnõmmega: küsimus pole kas, vaid millal …
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda