Reklaam sulgub sekundi pärast

TOHOH! ABIELUNAINE TANJA MIHHAILOVA-SAAR teise mehe käte vahel?

Hinnatud artist Tanja Mihhailova-Saar (35) postitas hiljuti sotsiaalmeediasse üsnagi intrigeeriva foto, kus ta pole mitte sugugi oma kalli abikaasa Mikk Saare embuses, vaid hoopis ühe teise mehe käte vahel. Loomulikult on siinkohal tegemist aga väikese vimkaga, mis on seotud TV 3 menusaatega "Su nägu kõlab tuttavalt."

Hinnatud artist Tanja Mihhailova-Saar (35) postitas hiljuti sotsiaalmeediasse üsnagi intrigeeriva foto, kus ta pole mitte sugugi oma kalli abikaasa Mikk Saare embuses, vaid hoopis ühe teise mehe käte vahel. Loomulikult on siinkohal tegemist aga väikese vimkaga, mis on seotud TV3 menusaatega "Su nägu kõlab tuttavalt".

Nimelt poseerib Tanja fotol koos Sepo Seemaniga, kes antud saates oli parodeerimas Güntherit. Kusjuures esitades Güntheri repertuaari kuuluvat lugu "Ding Dong Song", võitis Seeman ka esimese näosaate ja seda lausa enam kui 50 punktiga!

Pilt on saanud ka üsnagi palju kommentaare nagu näiteks: "Uskumatu... Mikust on ilusamaid mehi ka olemas" ja "Nagu kaunitari ja koletise filmiplakat!" 

Pilti näed ka Tanja Instagrami kontolt siin