Reklaam sulgub sekundi pärast

Tohoh, Kanye West keelas Kimil iluoperatsioonidel käimise

Räppar Kanye West pole rahul, et tema kallimale Kim Kardashianile meeldib oma välimust iluoperatsioonide abil kohendada.

Räppar Kanye West pole rahul, et tema kallimale Kim Kardashianile meeldib oma välimust iluoperatsioonide abil kohendada.

Räägitakse, et Kim Kardashian sai oma kuulsad kurvid tänu kirurginoale ning kulutas kümneid tuhandeid eurosid erinevate protseduuride peale, nagu näiteks tagumikuimplantaadid ja botox süstid, vahendab Ilta Sanomat.

Kim ja Kanye said suvel lapsevanemateks ja väidetavalt unistab Kim rasvaimust, et vabaneda kõigist beebikilodest. Kanye ähvardas aga naist lahkuminekuga, kui too peaks oma välimust veel iluoperatsioonidega ”tuunima”.

”Kim tahtis rasvaimu, et kõik kohad pärast lapse sündi trimmi saada. Kanye sai maruvihaseks, kui naise plaanidest teada sai,” rääkis allikas.

Arvatavasti suhtub Kanye ilukirurgiasse nõnda negatiivselt seetõttu, et tema ema Donda West suri 2007. aastal keset rasvaimu.

”Kanye oli šokeeritud ja ema surm pani teda pere suhtes kaitsvalt käituma. Ta tegi Kimile selgeks, et naine ei saa enam noa all käia, kui soovib temaga koos olla.”

”Kanye armastab Kimi ja tema välimust. Väikesed protseduurid, nagu botox, on lubatud, aga suured operatsioonid, kus patsient magama pannakse, on keelatud,” lisas allikas.

 

Buduaar.ee