Reklaam sulgub sekundi pärast

TÕHUS NIPP, kuidas ainevahetust kiirendada ja kaalust alla võtta

Kehakaal sõltub mitmest erinevast tegurist ning kui eesmärgiks on kaalust alla võtmine, siis liikumisest ja kalorite piiramisest üksnes ei piisa. Pigem võib liiga madal kaloraaž kehakaalu üldse seisma panna ja saledast figuurist võib unistama jäädagi. Teatud nippide abil on aga võimalik ainevahetust kiirendada ka siis, kui organism on kalorite osas defitsiidis.

Kehakaal sõltub mitmest erinevast tegurist ning kui eesmärk on kaalust alla võtta, siis liikumisest ja kalorite piiramisest üksnes ei piisa. Pigem võib liiga madal kaloraaž kehakaalu üldse seisma panna ja saledast figuurist võib unistama jäädagi. Teatud nippide abil on aga võimalik ainevahetust kiirendada ka siis, kui organism on kalorite osas defitsiidis.

Nimelt näitavad mitmed ekspertide uuringud, et lisades oma menüüsse täisteratooteid, kiireneb ainevahetus ja kaalust allavõtmine muutub lihtsamaks. Tegu on aeglaselt imenduvate süsivesikutega, mis hoiavad veresuhkru stabiilsena, aitavad tänu kiudainete sisaldusele kehast mürkaineid väljutada ning hoiavad kõhu kauem täis.

Süsivesikuid ei tohiks karta ning kindlasti ei tasu neid oma menüüst välja jätta - organism vajab kõiki toitainegruppe ja seda ka siis, kui sa oled dieedil.

Vaheta valge riis pruuni riisi vastu, sai täisterast leiva vastu, nisujahust pasta täisterast pasta vastu - piisab väikestest muudatustest ja peagi näed muutusi ka oma taljel.

Allikas: shape