Reklaam sulgub sekundi pärast

TOITUMISNÕUSTAJA ERIK ORGU sai väga ootamatu väljakutse

Eesti üks tuntumaid toitumisnõustajaid Erik Orgu pandi eilses "Duubli" saates proovile, kus ta pidi ära arvama, kui palju kilokaloreid sisaldavad krõpsud, kook ja kodujuust. Lisaks Erikule võttis mängust osa ka Mait, kes tänu saatele "Kallis sa oled kosunud" on tänaseks lausa 50 kilogrammi kaalust alla võtnud.

Esmalt võttis saatejuht Keili Sükijainen ette paki hummuse krõpse ning mehed pidid pakkuma, kui palju kilokaloreid on sajas grammis krõpsudes. Erik pakkus 340 ja Mait lausa 270. Mõlemad mehed olid arvamusel, et kuna tegemist on hummusega, siis need peavad ju vähem kilokaloreid sisaldama. Selgus aga, et mõlemad mehed pakkusid valesti. Õige vastus oli 471 kilokalorit.

Seejärel võeti ette tops koorest kodujuustu ja siinkohal pakkusid mõlemad mehed hoopis üle. Nimelt arvasid nad, et kodujuust sisaldab saja grammi kohta 150-151 kilokalorit, õige vastus oli aga hoopis 120. 

Ja viimasena võeti ette poes müüdav trühvlikook. Mait pakkus, et sajas grammis võiks olla 470, Erik aga arvas, et 330 kilokalorit. Õige vastus oli hoopis 474, mis tähendab, et Mait pakkus üsnagi lähedale.