Reklaam sulgub sekundi pärast

TÖÖTLEMATA FOTOD: TUNTUD BLOGIJA paljastas tõe oma rippuvatest rindadest

Londonist pärit 23aastane blogija Chidera Eggerue postitab oma Instagrami kontole jahmatavalt ausaid fotosid oma rindadest. Kui enamus naisi unistavad prinkis rindadest ning sotsiaalmeedias uhkustatakse iluoperatsiooni tulemusena saadud kunstrindadega, siis Chidera tunneb uhkust oma rippuva rinnapartii üle.

Londonist pärit 23aastane blogija Chidera Eggerue postitab oma Instagrami kontole jahmatavalt ausaid fotosid oma rindadest. Kui enamik naisi unistab prinkis rindadest ning sotsiaalmeedias uhkustatakse iluoperatsiooni tulemusena saadud kunstrindadega, siis Chidera tunneb uhkust oma rippuva rinnapartii üle.

Chidera ütles väljaandele The Sun antud intervjuus, et varem oli ka tema oma rindade suhtes väga ebakindel ning mõtles isegi rinnaoperatsiooni peale, kuid seejärel otsustas, et seda teekonda ta ette ei võta. 

Blogija sõnul tunnevad paljud naised ennast tänapäeval oma välimuse osas ebakindlalt ning seda põhjustab kurb reaalsus, mida me sotsiaalmeedias näeme - täiuslikud ning samas ebainimlikud proportsioonid tekitavad vale arusaama sellest, milline naise keha tegelikult on.

Chidera ei kanna piltidel kunagi rinnahoidjat, kuigi tema rinnakorv on keskmisest mitu korda suurem ning oma sõnavõttudega on ta Instagramis võitnud tuhandete naiste poolehoiu. Ta armastab oma rippuvaid rindu ning ei tee sellest mingit saladust - blogija sõnul võiksid kõik naised õppida ennast armastama sellisena, nagu nad on.

Pilte näed siin ja Chidera Instagrami kontolt siin