Reklaam sulgub sekundi pärast

TOP 17: TOIDUD, mis ei tee sind kunagi paksuks

Kehakaalu säilitamiseks või kaalust alla võtmiseks ei ole kindlasti vaja süüa koguseliselt vähem, vaid pigem tuleb leida toidud, mis sisaldavad võimalikult vähe kaloreid ja lisavad toidule mahtu ehk siis täidavad korralikult kõhtu. Kaalust alla võtmine nii, et kõht on alati mõnusalt täis, pole sugugi müüt.

Kehakaalu säilitamiseks või kaalust allavõtmiseks ei ole kindlasti vaja süüa koguseliselt vähem, vaid pigem tuleb leida toidud, mis sisaldavad võimalikult vähe kaloreid ja lisavad toidule mahtu ehk siis täidavad korralikult kõhtu. Kaalust alla võtmine nii, et kõht on alati mõnusalt täis, pole sugugi müüt.

Selleks, et ainevahetus toimiks, tuleb korralikult süüa ning kõht peab saama täis. Kui kõht jääb peale igat toidukorda osaliselt tühjaks, muutub ka seedimine aeglasemaks, seega on oluline süüa korralikult.

Allpool on välja toodud 17 toitu, mida võib julgelt süüa, kartmata paksuks minekut, ent seda loomulikult siis, kui neile rasvast kastet ei lisata.

Päris rasvata organism hakkama ei saa, kuid valida tuleks häid rasvu: oliiviõli, kookosrasv, pähklid, seemned, avokaado, munakollane, chia-seemned ja rasvane kala võiksid menüüs samuti olemas olla, kuid mõõdukas koguses. 

TOP 17 toidud, mida võib süüa suurtes kogustes iga päev:

1. Kõik marjad (punased sõstrad, mustad sõstrad, maasikad, vaarikad, kirsid, mustikad)

2. Kaalikas

3. Ananass

4. Tsitruselised (greip, apelsin, sidrun, mandariin)

5. Rohelised oad

6. Lillkapsas

7. Brokoli

8. Seller

9. Lahja kodujuust

10. Kanafilee

11. Valge kalafilee

12. Taine seafilee

13. Tatar

14. Õun

15. Kaer

16. Kinoa

17. Munavalge