Reklaam sulgub sekundi pärast

TRAGÖÖDIA: 18-KUUNE tüdruk kukkus ennast vanaisa silme all surnuks

Pühapäeval, 7. juulil leidis Freedom of the Seas nimelisel kruiisilaeval aset kohutav õnnetus, kus oma elu kaotas 18-kuune tüdruk. Laps viibis parasjagu koos oma vanaisaga laeva 11. tekil, kus nad võtsid einet. Et tüdrukule meeldis väga aknast välja vaadata, lubas vanaisa tal akendest koosnevale seinale uudistama minna, et ta saaks aknast välja vaadata. Paraku sai see lapsele saatuslikuks.

Allikate väitel lasi vanaisa tüdrukul aknedest koosnevale klaasist pinnale toetuda, et ta saaks ümbrust uudistada. Vanaisa ei saanud aga aru, et üks aken oli lahti. Järgmisel hetkel kukkus tüdruk 11. korruselt alla surnuks. Surm oli silmapilkne, vahendab CNN.

Kohalik politsei asus asja uurima, praeguste andmete kohaselt on tegemist õnnetu õnnetusega.

Perekonna jurist Michael Winkleman leiab, et siinkohal on süüdi laeva meeskond  nimelt väidab ta, et aknad ei tohiks sellistes kõrgustes mitte mingil juhul lahti olla, sest on ju teada, et laeval jooksevad ringi ja mängivad ka väikelapsed. Akendest seina puhul on äärmiselt raske aru saada, millised aknad on lahti ja millised mitte  aknale toetudes kaotab inimene loomulikult tasakaalu ning kukub, tõdeb jurist.