Reklaam sulgub sekundi pärast

TREENER MARLEN HELDEMEEL: läbimurre tuleb pärast läbikukkumist

Treener Marlen Heldemeel kuulub kahtlemata nende naiste hulka, kes külmaks ei jäta kedagi. Naine ise ütleb enda kohta nii: "Ma olen terasest tahtejõu ning pärani avatud meelega. Ma olen treener, sest ma tahan, et inimesed hakkaksid elama iseenda standardite, mitte teiste seatud ideaalide järgi."

Marlen annab HIIT (high intensity interval training) treeninguid ning on ise tegelenud nii džuudo, kikkpoksi kui ka klassikalise poksiga. Antud hetkel on üheks tema kireks taipoks.

Trenni ja toitumisega on küll võimalik voolida endale unistuse keha, kuid selleks, et olla õnnelik ja armastada oma keha, on vaja midagi enamat. Paljud naised ei teagi, kuidas seda üldse teha  kuidas õppida ennast armastama.

Marlen tõdeb, et ka tema jaoks oli see protsess, mis võttis aega. "Pärast igasuguseid katsetusi elus ja pärast feilimisi (kõik ei puuduta kehakaalu ja väljanägemist, pigem seda nii-öelda suurt pilti) sain ma aru sellest, et kui ma ei toimi nagu üks tervik, siis ma ei saavuta kunagi edu. Mitte milleski. Nii palju on sellist nähtust ümberringi, kus visuaalselt on kõik tore ja ilus, aga kus keha, vaim ja mõistus ei tee omavahel päriselt koostööd. Lõpeta enda jaoks asjade ilustamine, akstepteeri enda hetke olukorda, oma valikuid ja oma valikute tulemit, praegu. Ja nüüd ole õnnelik, et kõik on ajutine. Ehk siis sinu võimuses on see, mis siit nüüd edasi saab. Aktsepteeri, et me oleme loodud kärsituks ja “kõike on vaja kohe,” kuid teadvusta, et head asjad ei tule kunagi lihtsalt. Ja see on täna minu jaoks kogu asja võlu. Ning pea meeles, et pärast breakdown'i tuleb alati breakthrough!"