Reklaam sulgub sekundi pärast

Triin Randloo:”Naised, proovige erinevaid stiile!”

Bastioni turundusjuht ning saatejuht Triin Randloo on väga stiilne noor naisterahvas ning ka noor ema!Buduaar küsis Triinu käest, millised on selle suve trendid ning mis nõu annab ta stiilselt riietumisel.

Selle suve trendidena toob Triin Randloo välja haaremi püksid ning triiksärgid, ehk siis maskuliinsed disainid on taas aktuaalseks muutunud. "Samuti võiks välja tuua siidist ja puuvillasiidist idamaised hõlstid. Meremehe temaatika on olnud iga suvi erinevate variatsioonide näol esindatud, nii ka sel suvel. Õhulised maani kleidid jätavad lendleva ning naiseliku üldmulje ja aegumatu hipi temaatika," räägib Triin.

 

 

Bastioni turundusjuht ning saatejuht Triin Randloo on väga stiilne noor naisterahvas ning ka noor ema! Buduaar küsis Triinu käest, millised on selle suve trendid ning mis nõu annab ta stiilselt riietumisel.

Selle suve trendidena toob Triin Randloo välja haaremipüksid ning triiksärgid, ehk siis maskuliinsed disainid on taas aktuaalseks muutunud. "Samuti võiks välja tuua siidist ja puuvillasiidist idamaised hõlstid. Meremehe temaatika on olnud iga suvi erinevate variatsioonide näol esindatud, nii ka sel suvel. Õhulised maani kleidid jätavad lendleva ning naiseliku üldmulje ja aegumatu hipi temaatika," räägib Triin.

Värvidest ja materjalidest rääkides on uued innovatiivsed materjalid näiteks lina ja metalliku ning puuvilla ja metalliku segud, samuti puuvilla siidisegud ning alati on populaarne linane. Värvidest märgib Triin ära erksad ja puhtad suvised toonid, nagu näiteks roosa ja kollane, ning etno teema erinevates variatsioonides. 

Triin ise riietub vastavalt ilmale, tujule ning situatsioonile. Ta lisab:"Hetkel olen täheldanud, et pigem ühetoonilised ja puhtad värvid on need, mis enim meeldivad ning lihtsa disainiga riiete järgi kipub käsi ulatuma, kui kapi avan."Suurim viga, mida naised riietudes teevad, on Triinu arvates see, et mõeldakse ennast suuremaks ning hakatakse varjama oma keha lohvakate riietega, mis kaotab ära naiselikkuse. Kui naine tõesti ise ei tea, mis tema kehatüübile kõige soblikum, siis internet on täis erinevaid infoallikaid ning mis peamine - eesti naine kardab katsetada, kuna ollakse harjumustes kinni. "Naised, proovige erinevaid stiile! Kui ka tuleb pisike viga sisse, siis pole ju hullu, teab vähemalt, mis ei sobi. Lõpp hea, kõik hea," lisab Triin.

Triin ise plaanib veeta suvel võimalikult palju aega oma talus, reisida ning mõnuleda oma tütre Ursulaga päikese käes. "Mul on juba pöidlad pihus, et meie suvi tuleks natukenegi suve moodi. Rõõmu kõigile!" ütleb Triin.

 

Buduaar.ee

[gallery ids="1941838,1941846,1941854,1941862"]