Reklaam sulgub sekundi pärast

Triin Tulev oma elust Tais modelli ja DJ’na!

Triin Pilt põrutas Taisse elama koos oma kaasaga kaks aastat tagasi. Nüüdseks on ta lahutatud ja kannab taas nime Triin Tulev ning töötab DJ ja modellina. Buduaar küsis Triinult, kuidas ta võrdleb kohalikke mehi eesti omadega, milline näeb välja Triinu argipäev soojal maal ning mis plaanid tal suveks on.

1. Läksid algul puhkama. Kaua nüüd elanud oled seal?

Algul oli tõesti planeeritud üks pikemat sorti puhkus kuni pool aastat. Praeguseks olen Tais resideerunud kaks aastat, viimase aasta jooksul poole kohaga Hong Kongis, mis annab päikselisele rannaelule mõnusalt vunki juurde!

 

Triin Pilt põrutas Taisse elama koos oma kaasaga kaks aastat tagasi. Nüüdseks on ta  lahutatud ning kannab taas nime Triin Tulev ning töötab DJ ja modellina. Buduaar küsis Triinult, kuidas ta võrdleb kohalikke mehi eesti omadega, milline näeb välja Triinu argipäev soojal maal ning mis plaanid tal suveks on.

1. Läksid algul Taisse puhkama. Kaua nüüd elanud oled seal?

Algul oli tõesti planeeritud üks pikemat sorti puhkus kuni pool aastat. Praeguseks olen Tais resideerunud kaks aastat, viimase aasta jooksul poole kohaga Hong Kongis, mis annab päikselisele rannaelule mõnusalt vunki juurde!

2. Mis sulle Tais peale kliima rohkem meeldib kui Eestis?

Mulle meeldib kogu Aasia väga nii kliima, kultuuri, inimeste kui looduse poolest.

3. Milline näeb üks tavaline argipäev välja?

Oo, sellisele küsimusele ma polegi veel kunagi vastanud. Äratan ennast üles külma dushi ja klaasi veega, tegelen e-kirjadega, teen rannale tiiru peale, söön hommikust. Edasine oleneb, kas mängin õhtul klubis muusikat või on päevakavasse mõni pildistamine planeeritud.

4. Kuidas erinevad tai mehed eesti omadest? Tai naised eesti naistest?

Tai mehed tunduvad mulle üldiselt väga vaoshoitud ja vaiksed, Tai naised on aga julged ja väga sõbralikud. Inimesi võrrelda on üpriski keeruline, eks iga inimene on ju isemoodi ja nii igas maailma riigis. Kui siiski mõningaid võrdlusi välja tuua, siis üldiselt on Aasias inimesed näiteks väga jumalakartlikud, mida kindlasti ei saa öelda Eesti inimeste kohta. Eestlased on seevastu kindlasti palju karjäärihimulisemad ja praktilisemad ning need omadused on ju ainult positiivsed.

5. Kus olete veel reisinud?

Ütleks nii, et kõige eredamad mälestused pärinevad Mehhikost, Moskvast, teatud salapärastest paikadest Prantsusmaal ja eks muidugi imelistest kohtadest Aasias.

6. Millal Eestisse tuled?

Ma ei ole hetkeseisuga veel lendu broneerinud, igaks juhuks ei luba midagi.

7. Mida kodust peale lähedaste enim igatsed?

Aasta tagasi igatsesin kohutavalt musta leiba, kuid enam ei tunne ma, et seda tarbimata päev mingil määral vähem kvaliteetne oleks.

8. Mis plaanid sul suveks on?

Esimest korda elus võin tõesti öelda, et sel suvel kavatsen kõvasti tööd teha.

9. Kas teed seal trenni ka? Või on su hea vorm seetõttu, et toitud tervislikult?

Eestis elades käisin kolmel kuni kuuel päeval nädalas trennis, siin olles pean vist praeguse seisuga ujumise trenni alla paigutama. Võib öelda küll, et toitun lihtsalt tervislikult.

Buduaar.ee

 

[gallery ids="1942288,1942296,1942304,1942312"]