Reklaam sulgub sekundi pärast

Trimmisaate Anna: “Naudin igat päeva oma elus”

Kes on Anna? Anna Jankelevitš on 25aastane noor naine, kes sai laiemale publikule tuntuks saatest "Tantsi tagumik trimmi", kus ta soovis tantsimise abil oma kehakaalu vähendada. Tänu trimmisaates osalemisele leidis Anna mõni aeg hiljem aga uue ja veelgi huvitavama väljakutse nimelt pakuti särasilmsele noorele kaunitarile rolli politseikomöödias "Ment" ja kuna Anna läbis kaameraproovi edukalt, saigi ta rolli endale. Igapäevaselt töötab Anna aga kiirsöögirestorani juhatajana, seega võttepäevade paikasättimine oli omaette katsumus. Buduaar käis Annal külas ja rääkis temaga näitlejaameti teemadel lähemalt.

Kes on Anna? Anna Jankelevitš on 25aastane noor naine, kes sai laiemale publikule tuntuks saatest "Tantsi tagumik trimmi", kus ta soovis tantsimise abil oma kehakaalu vähendada. Tänu trimmisaates osalemisele leidis Anna mõni aeg hiljem aga uue ja veelgi huvitavama väljakutse nimelt pakuti särasilmsele noorele kaunitarile rolli politseikomöödias "Ment" ja kuna Anna läbis kaameraproovi edukalt, saigi ta rolli endale. Igapäevaselt töötab Anna aga kiirsöögirestorani juhatajana, seega võttepäevade paika sättimine oli omaette katsumus. Buduaar käis Annal külas ja rääkis temaga näitlejaameti teemadel lähemalt.

Selgub, et näitlemist pole Anna küll kunagi õppinud, kuid kohalikus näiteringis käis ta kooliajal lausa seitse aastat, sest huvi oli olemas juba siis. Ka Anna ema teadis juba ammu, et tütar on näitlejaks sündinud. "Kunagi 10 kuni 15 aastat tagasi käisin tõesti näiteringis, seal oli väga lahe. Miks ma muidu oleksin seal lausa seitse aastat käinud," naerab Anna ja jätkab: "Kui osalesin saates "Tantsi tagumik trimmi", siis mu ema ütles, et no kui nüüd ka keegi sinu talenti näitlejana ei märka, siis nad on lihtsalt rumalad." "Ja mind märgati," naerab Anna taaskord. "Kohe pärast saadet sain pakkumise proovida telekomöödiasse "Ment". Kuna mulle väga meeldis nende käsikiri ja roll, mida kehastama pidin, olin proovivõtetega kohe nõus. Läksin kohale, tegin, mida paluti ehk siis pidin erinevatesse rollidesse sisse elama nende sõrmenipsu peale. Mulle see sobis ja neile meeldis, mida nad nägid." 

30. oktoobril oli esimese hooaja viimane võttepäev, mis lõppes ühispildi jaoks poseerimisega. Uue hooaja võtted algavad juba 2013 aasta jaanuaris. Kui kaua aga kestab üks tõsine võttepäev? Kas ja mil määral saab päeva jooksul nalja, kui sageli astub keegi ämbrisse? Kuidas on omavaheline läbisaamine mõnes mõttes täiesti võõraste inimestega, kellega pead võttepäeval koos olema rohkem kui 12 tundi ööpäevas? Anna rääkis sellest kõigest meile rõõmuga. "Võttepäevad algavad kaheksa paiku hommikul ja lõppevad öösel. Olenevalt esimese stseeni asukohast sõidame kas ise kohale või võtab võttebuss meid peale. Kui esimene võte on väljas, leitakse eelnevalt sobiv paik siseruum siis, kus teha meik ja soeng. Kui aga esimene võte toimub ruumis sees, tehakse ka meik ja soeng sealsamas. Edasi lähevadki võtted lahti päeva jooksul on need mitmetes erinevates paikades, seega tiimibussiga koos ringi sõitmist on palju. Keskeltläbi on tiimis alati 10 inimest, kes siis peavad terve päeva koos ringi sõitma võtteplatsilt võtteplatsile ja see on uskumatu, kui palju nalja meil saab," naerab Anna ning ütleb, et ühtegi tüli esimese hooaja salvestusel ei tekkinud, kuid nalja sai palju rohkem, kui arvata oleks võinud.

Millised on need kõige koomilisemad hetked, mis võttepäevaga kaasneda võivad? "Nalja saab igal võttepäeval, sest meil on lihtsalt ülivinge tiim. Aga jah, esimesena meenub see, mil olime keset võtteplatsi, politseirõivad seljas ja siis lihtsalt kusagilt ilmus välja üks tsikliga vene rahvusest noormees, kes tuli minu juurde ja  teatas, et tal on vaja oma kindlustust või midagi säärast uuendada ma tõesti ei mäleta, mida ta täpselt tahtis, aga ma hakkasin naerma ja ütlesin, et tegelikult ma pole politseinik ja et meil on antud hetkel võtted käsil. Noormees kohkus ja läks näost punaseks," naerab Anna taas. "Ja siis oli veel üks äge olukord, nimelt me pidime võtetel tee ääres kiirust mõõtma, olime 40 alal ja järsku märkasin, et eemalt kihutab meie poole auto, no vähemalt 80 oli kiirus, ja kohe, kui ta meid märkas, pidurdas nii, et vähe pole. Päris politsei oleks muidugi pidanud ta kinni pidama, aga meil sellist õigust polnud. Lasime ta lihtsalt mööda," muigab Anna. "Kes teab, mida ta nüüd politseinikest arvata võib, samas loodan, et edaspidi on ta ettevaatlikum, sest sai nii kergelt läbi, kuna jah, tegu polnud ju päris politseinikuga," meenutab Anna üht meeleolukat vahejuhtumit. 

Vaata allpool ka pildigaleriid! Piltide autorid erakogu (pildid nr 4, 5, 6), TV 3 (pilt nr 3), Ardo Kaljuvee (pilt nr 1 ja nr 2) ja Jelena Rudi (pildid nr 7 ja 8)

Karin Karu

 

[gallery ids="1837952,1837958,1837964,1837971,1837976,1837984,1837989,1837996"]