Reklaam sulgub sekundi pärast

Tss… Siit leiad staaride salajased ilurituaalid!

Naisena on meil kalduvus omada saladusi. Ja siinkohal ei pea me silmas mingeid siivutuid lugusid... Oleme otsinud välja üle kogu maailma mõned parimad ja veidramad ilurituaalid. Me räägime salajastest retseptidest, tervislikest nippidest ning ilurituaalidest  sedasorti saladustest, mis eristavad sind naisena teistest ning keegi ei aima miks. 

Naisena on meil kalduvus omada saladusi. Ja siinkohal ei pea me silmas mingeid siivutuid lugusid... Oleme otsinud välja üle kogu maailma mõned parimad ja veidramad ilurituaalid. Me räägime salajastest retseptidest, tervislikest nippidest ning ilurituaalidest – sedasorti saladustest, mis eristavad sind naisena teistest ning keegi ei aima miks. 

Ilumaailm on läinud rohelisemaks ning kõik soovivad sellest osa saada. Ühtäkki väldivad kõik parabeene ja teisi kemikaale, mis võivad pikemas perspektiivis rikkuda meie nahka, keha ja juukseid. Allpool on mõned läbinisti looduslikud rituaalid ning üks neist sisaldab isegi linnu väljaheidet ning sellest enam looduslikum ei saa ju olla...

Geiša näohooldus ehk näohooldus linnukakaga

Linnukaka näohooldus sisaldab täpselt seda, mida nimigi ütleb. Igal juhul ei ole see nii jõhker, kui esialgu tundub. Kõigepealt puhastatakse ööbiku väljaheide igasugustest mürkidest ning seejärel tehakse sellest peen pulber, mis pakendatakse koos ensüümidega ning mille pärljas koostis koorib nahka ning äratab selle ellu. Algselt kasutasid geišad seda meigi eemaldamiseks, kuid nüüd on koostist täiendatud Jaapani riisikliidega, et tõsta veelgi ööbiku väljaheite kasulikke omadusi ning seda kasutatakse isegi päevaspaades üle kogu New Yorgi.

Catherine`i maasika hambavalgendaja

Catherine Zeta Jones on andunud maasikate fänn ja seda mitte nende magusa maitse pärast, vaid selleks et valgendada oma hambaid. Näitlejatar hõõrub marju oma hammastele ja väidab, et maasika viljaliha sisaldab hapet, mis helendab plekke tema pärlvalgete hammaste pinnalt. See on ju lausa suurepärane vabandus, miks süüa veel rohkem neid magusaid marju!

Kohvikoorija

Paljud meist armastavad head kohvi, kuid lisaks peavalu leevendamisele võib kohviuba Halle Berry sõnul teha veel palju enamat. Kasutades jahvatatud kohvi kehakoorjana, parandab see vereringet, mis samal ajal vähendab tselluliiti. Kui pärast koorimist see nahalt maha pesta ning lisada pisut kibuvitsaõli niisutamiseks, siis on kohe tunda erinevust nahal ja seda ilma kemikaalideta.

Üks salajane rituaal veel...

Kahjuks paljud inimesed kipuvad murduma, kui neil on kiired ajad ja stress ning seda on kohe ka näost näha. Kui on tarvis nahka ülikiirelt turgutada, võib teha ise näomaski. Koostisosadeks võiks olla pool avakaadot, munakollane, sidrunimahl ja orgaaniline jogurt koos väikse koguse extra virgin oliiviõliga. See mask hooldab nägu terviklikult, parandades nii nahavigu kui ka üleüldist nahatooni. Lisaks taanduvad põletikukolded, nahk on pehmem ning jogurti lisab ka mõnusa jahutava efekti. Pärast 20 minutit tuleb mask maha pesta ja seejärel nahale kanda kibuvitsa- või kookoseõli. 

Viimase minuti nipid probleemsele nahale

-Kaks teelusikat Manuka mett päevas on tuntud aknet põhjustavate bakterite hävitajana.

-Vahepalaks võta puu- ja juurvilju, mis on kõrge veesisaldusega nagu melon, arbuus, seller ja kurk.

-Lisa pisut kaneeli suhkru ja mee asemel oma teele või pudrule.

Suured muutused saavad tihtilugu alguse väikestest sammudest ning loodus pakub meile imelisi võimalusi, et oma tervise ja ilu eest hoolt kanda. Kui sa aga eelistad siiski kasutada traditsioonilisi kosmeetikavahendeid ning ise midagi kokku segada ei viitsi, siis võta lihtsalt aeg-ajalt värskeõhuvanne ning lase mõistlikus koguses päikesel oma nahka hellitada, ka see mõjub värskendava vaheldusena.

Allikas: Cleo.com.au

 

Annamaria Ala