Reklaam sulgub sekundi pärast

TULINE KIRG: KELLEGA NAUDIVAD SEKSI Ambur, Kaljukits ja Skorpion?

Kõik kaksteist tähemärki on oma loomuselt erinevad ning sellest tulenevalt on teatud märkidel omavahel tugevam side ja ühtlasi ka tugev seksuaalne tõmme. Ambur, Kaljukits ja Skorpion on kolm äärmiselt kanget märki, kellega linade vahel juba igav ei hakka, ent kellega nad ise kõige rohkem seksi naudivad?

Kõik kaksteist tähemärki on oma loomuselt erinevad ning sellest tulenevalt on teatud märkidel omavahel tugevam side ja ühtlasi ka tugevam seksuaalne tõmme. Ambur, Kaljukits ja Skorpion on kolm äärmiselt kanget märki, kellega linade vahel juba igav ei hakka. Ent kellega nad ise kõige rohkem seksi naudivad?

Allpool on välja toodud Amburi, Kaljukitse ja Skorpioni iseloomustused seksuaalses plaanis ning märgid, kellega nad kokku sobivad:

Ambur

Ambur armastab seiklusi ja ettekavatsemata elustiil on tema saatuses ainsa asjana kindlalt üles märgitud. Seks peab olema spontaanne, põnev ja erutav. Kui suhtesse saabub rutiin ja igal pühapäeval tehakse koos üht ja sama asja, kaotab ta varem või hiljem huvi.

Märgid, kellega Ambur seksi kõige rohkem naudib: Jäär, Lõvi, Kaksikud, Kaalud, Veevalaja.

Kaljukits

Kaljukits on loomuselt karjäärihimuline ja töökas märk ning näeb vaeva ka magamistoas - ta teeb kõike suure kire ja entusiasmiga ning ei anna mitte kunagi alla. Tegu on tõeliselt kirgliku märgiga, kes armastab teatud määral rutiini ja paikapandud reegleid, kuid seda vaid siis, kui ta oma partneri vastu iha tunneb.

Märgid, kellega Kaljukits seksi kõige rohkem naudib: Sõnn, Neitsi, Vähk, Skorpion, Kalad.

Skorpion

Skorpion ei vaja seksi füüsilisel eesmärgil, vaid otsib midagi sügavamat. Ta vajab enda kõrvale partnerit, kellega koos areneda ja seda ka seksuaalses plaanis. Üheöösuhted ei ole talle kunagi huvi pakkunud, ent kui ta leiab enda kõrvale selle õige, näitab ta oma tõelist seksuaalsust.

Märgid, kellega Skorpion seksi kõige rohkem naudib: Vähk, Kalad, Kaksikud, Kaalud, Veevalaja.

Allikas: Yourtango