Reklaam sulgub sekundi pärast

TUNTUD BLONDIIN SERVEERIS Liisi Eesmaa meest nagu vägistajat

„Tähtede hõbelusikas“ on jõudnud finaalini. Rebimine auhinna nimel saab pingelise lõpu. Viimase võistluse eel on matemaatiline võiduvõimalus veel Daniel Levil, Brigitte Susanne Hundil, Liisi Eesmaal ja Martin Helmel. Krista Lensin esikoha nimel enam võitlust pidada ei saa. 

Juba algusest peale on kahe tuntud blondiini, Brigitte Susanne Hundi ja Liis Eesmaa vahel olnud teatud pinge. Nimelt vihjas Eesmaa juba esimeses saates, et Brigitte pole nii rikas, et tema loomingut kanda ja ütles selgelt välja, et tema juures peab riiete eest maksma, aga Hundile meeldib ju rohkem tasuta lõunatel käia. 

Ilmselgelt leidis Brigitte, et nüüd oleks aeg vastu tulistada ning avaldas paar põnevamat seika Liisi mehe kohta. Löök oli aga allapoole vööd, sest tuntud raadiohääl serveeris Liisi meest nagu vägistajat. "Läksin kunagi näitekooli ja näitlesin isegi Liisi mehega koos. Liisi mees oli see, kes mind seal ära vägistas. See on tõsilugu, ausalt," põrutas Brigitte saates. 

Liisi läks loost ähmi täis ja ei suutnud uskuda, miks peab Brigitte sellist jama suust välja ajama. "Brigitte serveeris seda lugu nii, nagu minu mees oleks teda ära vägistanud. Ma olin nagu, et eetris räägib praegu sellist jama - mis toimub. Tüdruk vist jahtis pealkirju," ei suutnud Liisi oma kõrvu uskuda. 

Tegelikkuses asjad aga päris nii ei olnud. Tegemist oli siiski reklaamvõtte ja näitlemisega.